Βουγιούκας: «Αν θέλουμε κάτι παραπάνω, πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Βουγιούκας: «Αν θέλουμε κάτι παραπάνω, πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για το ματς με τη Βαλένθια, τονίζοντας ότι είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά και πως ο Παναθηναϊκός αν θέλει να κοιτάζει παραπάνω πρέπει να νικάει τέτοια παιχνίδια.

Ο Ίαν Βουγιούκας δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει παιχνίδια, όπως το εκτός έδρας με την Βαλένθια (31/1, 22:00), αν θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Βαλένθια είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στην έδρα της όπου παίζει το καλύτερό της μπάσκετ. Εμείς, από την πλευρά μας θα πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης αν θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Η Βαλένθια τρέχει πολύ καλά και γρήγορα το γήπεδο, ιδιαίτερα στην έδρα της. Πάει τα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο. Θα πρέπει να έχουμε σωστές προσαρμογές ώστε να τους σταματήσουμε αμυντικά»

Για το αν θεωρεί ως «κλειδί» τον αγώνα με την ισπανική ομάδα: «Κάθε ματς από εδώ και στο εξής είναι “κλειδί” για τη συνέχεια. Αν θες να πετύχεις το κάτι παραπάνω στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ