Στοίχημα : Η Ευρωλίγκα αξίζει το ρίσκο

Στοίχημα : Η Ευρωλίγκα αξίζει το ρίσκο

Σπουδαία ματς στην Ευρωλίγκα με αποδόσεις που τα «σπάνε»!

Πέντε αγώνες έχει το σημερινό πρόγραμμα της Ευρωλίγκας και ο Καμμένος έχει βρει ευκαιρίες για ταμείο. Δυνατό και με ρίσκο.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Εφές νωρίς-νωρίς με τον άσο στο 1.70 να είναι για τους περισσότερους η λογική επιλογή. Η Εφές από την άλλη όμως είναι πολύ δυνατή φέτος, πρώτη και καλύτερη έως τώρα και ικανή για διπλό στη Μόσχα, όπως έκανε πρόσφατα στη Μαδρίτη. Το 2.40 του διπλού αξίζει το ρίσκο, καλό και το 1.90 στο +2,5 των Τούρκων.

Στο Κάουνας τώρα ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται χωρίς τον Πρίντεζη απέναντι στην Ζαλγκίρις. Ματς χωρίς αύριο και για τις δύο ομάδες αν θέλουν να συνεχίσουν να ελπίζουν στα θαύματα. Στην ελπίδα δηλαδή για την 8η θέση. Το +5,5 του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1.88 και θα το επιλέξω. Θα μείνω σε αυτό το ματς και θα ποντάρω και στα ειδικά. Θα ποντάρω στο να βάλει έστω ένα τρίποντο ο Μπάλντγουιν που προσφέρεται στο 2.15 παρακαλώ αλλά και στην ίδια επιλογή του Λεντέι στο 2.50.

Τέλος στο Μιλάνο θα πάω με την έκπληξη και το διπλό της Άλμπα Βερολίνου που πληρώνει 3.65. Οι Γερμανοί είναι ικανοί για το καλύτερο αν βρεθούν στην βραδιά τους, οι Ιταλοί δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Αξίζει το ρίσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ