Βεζένκοφ: «Δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε»

Βεζένκοφ: «Δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε»

Δεν έψαξε να κρυφτεί ο Βούλγαρος φόργουορντ για την εικόνα του Ολυμπιακού και την βαριά ήττα στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξεχώρισε στην συντριβή του Ολυμπιακού στο Κάουνας, αλλά οι 15 πόντοι του δεν έφταναν για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του απέναντι στην Ζαλγκίρις.

Μετά το παιχνίδι, ο Βούλγαρος φόργουορντ ειπε:

Για το τι έφταιξε στην ήττα στο Κάουνας: «Δεν παίξαμε άμυνα, δεχτήκαμε 46π. στο ημίχρονο και δεν ακουμπούσαμε κανέναν. Δεν βάλαμε το σώμα μας, δεν παίξαμε στα όρια του φάουλ σε μια σκληρή έδρα. Στο 3ο δεκάλεπτο χάσαμε τους δύο χειριστές μας και δεν είχαμε και καλή αντίδραση στην άμυνα. Το κυριότερο θέμα ήταν η άμυνα».

Για το τι σώζεται στον Ολυμπιακό: «Δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε. Θέλουμε να χτίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όμως, παίζουμε ένα ματς καλά και μετά χανόμαστε και πάλι. Αν ψάχνουμε δικαιολογίες, μπορούμε να βρούμε. Τα κεφάλια κάτω, να προχωρήσουμε. Παίζουμε σε 48 ώρες με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης».

Για τη σεζόν που χάνεται: «Κοιτάμε απλά το επόμενο παιχνίδι, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να πετάξουμε, να προπονηθούμε και να πάμε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ