Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Ευρωλίγκας

Νίκη από το πουθενά για την Ρέαλ Μαδρίτης δια χειρός... Στάουσκας, ήττα-καταδίκη για τον Ολυμπιακό στην Λιθουανία ενώ η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να αυτοκαταστρέφεται χάνοντας απο την ομάδα μοντέλο της Άλμπα Βερολίνου.

Σίγουρα η φετινή Ευρωλίγκα που παρακολουθούμε είναι από τις πιο εντυπωσιακές των τελευταίων ετών. Η 23η αγωνιστική της όμως είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Ξεκινώντας από το τέλος προς την αρχή της πρώτης μέρας της διαβολοβδομάδας, η Μπασκόνια χάρισε τη νίκη στην Ρεάλ στην Μαδρίτη, με τον Νικ Στάουσκας να αφαιρεί το διπλό από την ομάδα του, κάνοντας δίχως λόγο φάουλ στον Καμπάτσο στα τελευταία δευτερόλεπτα, στέλνοντάς τον στις βολές και δίνοντας το παιχνίδι στην Βασίλισσα.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας που τον καταδικάζει για τα πλέι οφ, όπως και αυτή της Αρμάνι Μιλάνο από την Άλμπα μέσα στην Ιταλία. Στο πρώτο ματς της 23ης αγωνιστικής η Αναντόλου Εφές απέδειξε γιατί θεωρείται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, φεύγοντας με το διπλό από την Μόσχα.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντόλου Εφές 80-82
Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός 94-69
Βιλερμπάν-Μπάγερν Μονάχου 75-65
Αρμάνι Μιλάνο-Άλμπα Βερολίνου 96-102
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια 70-69

Τετάρτη 05/02
Ζενίτ-Φενέρμπαχτσε
Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χίμκι
Βαλένθια-Μπαρτσελόνα

Η βαθμολογία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ