Μπεσίκτας: «Ο ΜακΚίσικ έχει συμβόλαιο σε ισχύ, θα κινηθούμε δικαστικά»

Μπεσίκτας: «Ο ΜακΚίσικ έχει συμβόλαιο σε ισχύ, θα κινηθούμε δικαστικά»

Η Μπεσίκτας με επίσημη ανακοίνωση της τονίζει πως θα κινηθεί δικαστικά σχετικά με τη μεταγραφή του Σακίλ ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό, διότι ο παίκτης δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός πριν μερικές ώρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Αμερικανό φόργουορντ να υπογράφει ως ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο τούρκικος σύλλογος όμως με ανακοίνωση που εξέδωσε, ισχυρίζεται πως η μετακίνηση του Σακίλ ΜακΚίσικ στον Ολυμπιακό είναι παράνομη, καθώς όπως τονίζει έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ μαζί της.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η Μπεσίκτας ξεκαθαρίζει πως εφόσον το συμβόλαιο έχει τηρηθεί στο ακέραιο, θα κινηθεί δικαστικά προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, ενημερώνοντας μάλιστα πως κινεί τις απαραίτητες διαδικασίες με την FIBA.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Ολυμπιακού έχουν την ενημέρωση πως ο ΜακΚίσικ είναι ελεύθερος κάνοντας χρήση σχετικού όρου στο συμβόλαιό του και δεν ανησυχούν. Άλλωστε αν το έκαναν δεν θα είχαν σπεύσει να ανακοινώσουν τη συγκεκριμένη προσθήκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα μας. Οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό το συμβόλαιο έχουν τηρηθεί στο ακέραιο. Σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, είναι αναπόφευκτο να τιμωρηθεί για υπογραφή διπλού συμβολαίου. Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, ενημερώνουμε το κοινό πως θα κινήσουμε όλες τις δικαστικές διαδικασίες τόσο από την FIBA, όσο και από την τουρκική ομοσπονδία, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ