Στην Ελλάδα ο ΜακΚίσικ, αύριο η πρώτη του προπόνηση

Στην Ελλάδα ο ΜακΚίσικ, αύριο η πρώτη του προπόνηση

Στον Ολυμπιακό δεν πτοούνται από την αντίδραση της Μπεσίκτας. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι εδώ και αύριο θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του κι αμέσως η Μπεσίκτας έσπευσε να διεκδικήσει τον παίκτη, υποστηρίζοντας ότι ανήκει στο δυναμικό της, απειλώντας τον ΜακΚίσικ με τιμωρία για υπογραφή διπλού συμβολαίου και τονίζοντας ότι θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με μια λιτή ανακοίνωση, που δείχνει ότι ο παίκτης έχει πάρει την απόφασή του κι από αύριο θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ο Σακίλ ΜακΚίσικ βρίσκεται στην Ελλάδα και περνά από ιατρικές εξετάσεις. Αύριο (11/02) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας» αναφέρει ο Ολυμπιακός, δείχνοντας ανεπηρέαστος από την προσπάθεια της Μπεσίκτας να… χαλάσει τη μεταγραφή. Στο λιμάνι θεωρούν ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και πως ο παίκτης έχει δικαίωμα μεταγραφής, από τη στιγμή που η τουρκική ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της.

Όπως και να ‘χει, το σίριαλ θα κρατήσει για λίγες μέρες, ο ΜακΚίσικ όμως δεν έχει χρόνο για να περιμένει, πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής του, καθώς ο Μπαρτζώκας δεν έχει παίκτες για να συμπληρώσει 12άδα και κάθε βοήθεια είναι ταυτόχρονα ευπρόσδεκτη και σημαντική. Κι ο Σακίλ είναι παίκτης, ο οποίος δεν ήρθε για να συμπληρώσει και να γεμίσει το κενό, αλλά με προοπτική παραμονής στην ομάδα και τον επόμενο χρόνο, αρκεί να πείσει ότι το αξίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ