Η Ευρωλίγκα απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Η Ευρωλίγκα απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Ο Ανεξάρτητος Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, για την καταγγελία του Ολυμπιακού, αλλά θα υπάρξει και νέα προσφυγή.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το… πρώτο σετ. Ο Ανεξάρτητος Δικαστής τής Ευρωλίγκας απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, που υποστήριζε πως οι «πράσινοι» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ, με τα οποία συκοφαντούσαν την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, για επιχείρηση δωροδοκίας των διαιτητών του μεταξύ τους αγώνα (9 Νοεμβρίου 2018).

Η υπόθεση πήγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS), το οποίο την επέστρεψε στον Ανεξάρτητο Δικαστή της διοργάνωσης. Όπως υποστήριξε ο δικαστής δεν προέκυψαν στοιχεία, που να τεκμηριώνουν όσα κατήγγειλαν οι «κόκκινοι», γι’ αυτό και δικαίωσε τον Παναθηναϊκό. Αν νομίζετε ότι το θέμα θεωρείται λήξαν, κάνετε λάθος.

Η ομάδα του λιμανιού έχει 10 ημέρες προθεσμία να ασκήσει έφεση, κάτι που αναμένεται να συμβεί, οπότε και θα παιχθεί το… δεύτερο ημίχρονο. Η Ευρωλίγκα δείχνει να θέλει να κλείσει αυτή η αντιδικία, όμως από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη μάχη και θα το πάνε μέχρι τέλους, θεωρώντας πως έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, είμαστε ακόμα στη μέση μιας διαδικασίας, η οποία θα μας απασχολήσει γι’ αρκετό καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ