Ολυμπιακός: Προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων για την Βιλερμπάν (pics)

Ολυμπιακός: Προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων για την Βιλερμπάν (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάρα πολλά προβλήματα μπροστά τους ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δύσκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Γιατί στο πρόβλημα του Μπράντον Πολ με τον υψηλό πυρετό την Τρίτη, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Ογκουστίν Ρούμπιτ, ο οποίος εισήχθη επίσης με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο και η παρουσία του θεωρείται υπερβολικά αμφίβολη.

Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πλέον 8 ετοιμοπόλεμους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τους Γάλλους, με τον προπονητή των Πειραιωτών να τονίζει πως «Έχουμε χάσει σημαντικούς παίκτες. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι που θα παίξεις και ίσως να είσαι σε εγρήγορση. Είναι και η προπόνηση. Με τόσες απουσίες, δεν γίνεται καλή προετοιμασία».

Τεράστια αλήθεια και αυτή. Ο Ολυμπιακός στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης στο ΣΕΦ παρουσιάστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων με τους:  Πρίντεζη, Παπανικολάου, Κόνιαρη, Μπόλτνγουιν, Νικολαΐδη, Βεζένκοφ, Έλις, Μιλουτίνοφ, Ποκουσέφσκι και τον τραυματία Ρότσεστι. Ενώ στην προπόνηση ήταν και οι ΜακΚίσικ και Μπάικς!

Αυτήν την στιγμή λοιπόν ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε εφτά έτοιμους παίκτες και δύο παιδιά από την αναπτυξιακή ομάδα, με τον έναν εκ των δύο να είναι μετά από απουσία αρκετού καιρού.

Δικαίως λοιπόν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε να δούμε πόσοι θα παίξουμε με τη Βιλερμπάν γιατί έχει πάρα πολλά προβλήματα ο Ολυμπιακός.  πράγμα λογικό καθώς συνήθως όταν αρρωσταίνει ο ένας παίκτης σε μία ομάδα, είναι λογικό να υπάρχουν κι άλλοι που ακολουθούν.

Όπως και στο φαινόμενο Πολ και Ρούμπιτ. Οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν να βγουν μπροστά. Όσοι έμειναν να δώσουν ότι έχουν για να έρθει η νίκη επί της Βιλερμπάν. Οχτώ, εφτά; Όσοι μπορούν να παίξουν.

Στο δια ταύτα τα προβλήματα είναι πολλά για τους Πειραιώτες. Ίσως και δυσβάσταχτα. Το ζητούμενο είναι εάν ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να τα ξεπεράσει. Η Βιλερμπάν έχει μία νεανική ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Αθλητική, με παίκτες που έχουν όρεξη να προσφέρουν και να επιβληθούν οποιουδήποτε αντιπάλου. Οι Γάλλοι έχουν φτάσει τις 9 νίκες στην διοργάνωση, την ώρα που όλοι στην αρχή της σεζόν περίμεναν πως θα είναι ο σάκος του μποξ.

Βέβαια ο Μίτροβιτς έχει τα δικά του… θέματα που τον απασχολούν, καθώς τα στεγανά της Βιλερμπάν έχουν διαπεραστεί για τα καλά, ο Τζάκσον έφυγε παρότι ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ροτέισόν του, ενώ αποκτήθηκε ο Ντεβιόν Μπέρι που μάθαμε στον Πανιώνιο, για να προσφέρει λύσεις στην επίθεση.

Όλα αυτά σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τη νίκη, για να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες του για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με την διοργάνωση να μην έχει άρει το BAN και να εμμένει στην απόφασή της για απαγόρευση μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ