Ολυμπιακός: Επιστροφή Ποκουσέφσκι στην Ευρωλίγκα!

Ολυμπιακός: Επιστροφή Ποκουσέφσκι στην Ευρωλίγκα!

Ο Σέρβος ταλαντούχος φόργουορντ επέστρεψε  με την φανέλα των Ερυθρόλευκων και αγωνίστηκε απέναντι στην Βιλερμπάν.

Ο Ολυμπιακός των χιλίων προβλημάτων, είχε και ένα θετικό στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Ερυθρόλευκοι λοιπόν, μέσα από τους τόσους τραυματισμούς, τους εμπύρετους αλλά και τους παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν ακόμα ελέω του ΒΑΝ της διοργανώτριας αρχής, είδαν τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι να πατάει και πάλι παρκέ!

Ο Σέρβος φόργουορντ, για τον οποίο το «10» σας είχε αναφέρει ότι ανεβάζει διαρκώς στροφές και έχει πιθανότητες σιγά σιγά να συμμετέχει στην καθημερινότητα της πρώτης ομάδας, αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ευρωλίγκα, πατώντας το παρκέ του ΣΕΦ για 1:49. Ο Σέρβος φόργουορντ ήταν άποντος αλλά και άτολμος, πράγμα λογικό γιατί είναι μερικές μόλις ημέρες που έχει μπει στο 100% των προπονήσεων, την ώρα που προέρχεται και από τρίμηνη απουσία λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως παρά τα όσα τραβάει με τους τραυματισμούς και τις απουσίες, βλέπει παιδιά όπως ο Ποκουσέφσκι ή ο Νικολαΐδης που γίνονται… άντρες μέσα από τις αντιξοότητες.

Και δεν είναι απίθανο, να τους δούμε αμφότερους και σε άλλα ματς της Ευρωλίγκας, την ώρα που προσφέρουν δείγματα του ταλέντους τους υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Τσαλδάρη, στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού στην Α2 κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ