«Οπαδούς του Παναθηναϊκού», βλέπει πίσω από την επίθεση στον Λαμόνικα ο Τούρκος ρέφερι του ΟΑΚΑ

«Οπαδούς του Παναθηναϊκού», βλέπει πίσω από την επίθεση στον Λαμόνικα ο Τούρκος ρέφερι του ΟΑΚΑ

Ο Εμίν Μογκουλκότς, με δηλώσεις του στο τουρκικό «Tivibu SPOR» περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε το ταξί τους, τον τραυματισμό του Λαμόνικα και είκασε ότι πιθανότατα πρόκειται για «οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Η είδηση της επίθεσης στους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα και τον τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα έχει κάνει τον γύρω του κόσμου. Με τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν εκτενείς αναφορές στο θέμα και το γεγονός ότι ο Ιταλός διαιτητής εισήχθη στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε και ταξίδεψε στη χώρα του με συνοδεία Αστυνομίας!

Ο Εμίν Μογκουλκότς, ένας εκ των τριών διαιτητών ης αναμέτρησης και συνεπιβάτης του Λαμόνικα στο ταξί, μίλησε για την επίθεση στο τουρκικό «Tivibu SPOR» και (όπως αναφέρει το Eurohoops) έκανε την εικασία πως πιθανότατα επρόκειτο για οπαδούς του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, όμως, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού στη διάρκεια ή μετά τον αγώνα, που να προκάλεσε κάποια ένταση, ενώ τόνισε ότι οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και οι μηχανές που χρησιμοποίησαν ήταν χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Αναλυτικά, ο Τούρκος διαιτητής, Εμίν Μογκουλκότς, τόνισε στο «Tivibu SPOR» για το περιστατικό:

«Το μέγεθος της είδησης δείχνει να παίρνει λίγο υπερβολικές διαστάσεις. Ναι, υπήρξε μία επίθεση στο ταξί στο οποίο βρισκόμασταν. Χτύπησαν το αριστερό πλευρικό παράθυρο αρκετές φορές και το έσπασαν. Ο Λουίτζι Λαμόνικα, που καθόταν σε εκείνη την πλευρά, τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Είχε αιμορραγία σε αρκετά σημεία του προσώπου του. Επειδή εγώ καθόμουν στη μέση, πάνω μου έπεσαν μόνο μερικά κομμάτια γυαλί. Δεν έχω κάποιον τραυματισμό. Πήγαμε στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων του Λουίζι. Αφού καθάρισαν το πρόσωπό του, δώσαμε κατάθεση στην Αστυνομία. Μετά από αυτό, επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο μας.

Δεν έχουμε ιδέα ποιοι ήταν αυτοί που μας επιτέθηκαν. Και οι δύο μοτοσυκλέτες εμφανίστηκαν ξαφνικά, χωρίς να έχουν πινακίδες κυκλοφορίας και οι άνθρωποι που μας επιτέθηκαν φορούσαν μάσκες. Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτε, οπότε δεν θα ήταν σωστό να πούμε οτιδήποτε. Παρά ταύτα, από την πόλη στην οποία βρισκόμαστε, κάνει άπαντες να πιστέψουν ότι αυτοί που μας επιτέθηκαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Προφανώς, όμως, δεν ξέρουμε ποιοι ήταν.

Δεν έγινε τίποτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ολα ήταν νορμάλ. Σε ό,τι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα του αγώνα, δεν αντέδρασαν (οι γηπεδούχοι) επειδή ηττήθηκαν από δικά τους λάθη. Δεν υπήρχε καμία διαμαρτυρία όταν φύγαμε».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει καταδικάσει επίσημα την επίθεση στους διαιτητής της αναμέτρησης με την Ευρωλίγκα και ζητά άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ