Ο Τζέιμς Γκιστ στο πλευρό του Λουίτζι Λαμόνικα (pic)

Η επίθεση στο ταξί, στο οποίο επέβαιναν οι διαιτητές του αγώνα κι ο μικροτραυματισμός του Λαμόνικα, δεν άφησαν αδιάφορο τον Τζέιμς Γκιστ.

Ο Τζέιμς Γκιστ στο πλευρό του Λουίτζι Λαμόνικα (pic) | to10.gr

Οι άνθρωποι του μπάσκετ έχουν έντονο το συναίσθημα της αλληλεγγύης, αλλά και της ορθής κρίσης. Ο Τζέιμς Γκιστ δεν ξεφεύγει από τον κανόνα και δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορος από την επίθεση που δέχθηκε ο Λουίτζι Λαμόνικα, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός, ανέβασε μια ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας τη στήριξη προς το πρόσωπο του Ιταλού διαιτητή.

«Χαίρομαι που όλα είναι καλά φίλε. Ένας από τους πιο αληθινούς ανθρώπους, που έχω γνωρίσει. Τίποτ’ άλλο παρά σεβασμός. Τα σπορ πρέπει να φέρνουν κοντά τους ανθρώπους, όχι να τους χωρίζουν και σίγουρα δεν χωρούν τη βία. Προσευχή για κάθε άνθρωπο που ενεπλάκη σε αυτή την κατάσταση» ήταν το σχόλιο του Τζέιμς Γκιστ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνόδευσε την ανάρτησή του με τη φωτογραφία του Λαμόνικα, όπως έκαναν κι αρκετοί παίκτες της Ευρωλίγκας. Είναι πρόδηλο πως εκείνοι που επιτέθηκαν στον Ιταλό, πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντάς τον πολύ πιο συμπαθή, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και η ΚΑΕ στάθηκε στο πλευρό του, τονίζοντας ότι ελπίζει να βρει γρήγορα η αστυνομία τούς δράστες.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ