Σενγκέλια: «Το μαχητικό πνεύμα ήταν πάντα στο DNA μου»

Σενγκέλια: «Το μαχητικό πνεύμα ήταν πάντα στο DNA μου»

Ο Γεωργιανός φόργουορντ ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής του Τζο Αρλάουκας και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και όσα ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί με το μπάσκετ.

Πάντα οι εκπομπές του Τζο Αρλάουσκας έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Έτσι και αυτή με τον Τορνίκε Σενγκέλια, με τον ηγέτη της Μπασκόνια, να προχωράει σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και όσα έχει βιώσει από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ. Η εκπομπή «The Crossover Podcast» του Αρλάουσκας είχε καλεσμένο τον Γεωργιανό φόργουορντ, ο οποίος αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδιά του χρόνια.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια αποκάλυψε αρχικά πως: «Δεν είχαμε πάντα ηλεκτρισμό. Κατά την διάρκεια της μέρας, ίσως να είχαμε ρεύμα δύο ώρες. Είχες τις δικές σου ώρες και μετά είχε σειρά ο γείτονας. Η πρώτη μου ανάμνηση από το μπάσκετ είναι από όταν ήμουν πέντε ή έξι ετών, όταν για τα γενέθλια μου οι γονείς μου μου έδωσαν μια μπάλα. Από τότε δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο μυαλό μου».

Αυτές οι εποχές έχουν περάσει για τον Γεωργιανό φόργουορντ, και τώρα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης. Ο Σενγκέλια τόνισε για αυτό ότι: «Το μαχητικό πνεύμα ήταν ανέκαθεν στο DNA μου. Μερικές φορές, ακόμα κι αν ένιωθα εξαντλημένος, ακόμα κι αν πιστεύω πως δεν έχει αλλο, προχωράω κι άλλο. Το σημαντικότερο σημείο για μένα είναι όταν λες πως η προπόνηση τελείωσε. Τότε είναι που πρέπει να αναρωτηθείς αν μπορείς να συνεχίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ