Ρεάλ Μαδρίτης: «Σφράγισε» τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Ρεάλ Μαδρίτης: «Σφράγισε» τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Οι Μαδριλένοι αποτελούν την τρίτη ομάδα που έκλεισε θέση στους οχτώ της διοργάνωσης μετά την Αναντόλου Εφές και την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να απομένουν 8 αγωνιστικές ακόμα, όμως ήδη γνωρίζουμε τρεις από τις ομάδες που θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Μετά και τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Αρμάνι Μιλάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ανάμεσα στις οχτώ ομάδες που θα είναι επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Μαδριλένοι λοιπόν, μαζί με τις ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα που τα έχουν καταφέρει νωρίτερα, έκλεισαν… θέση για τα πλέι οφ και στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα παλέψουν για το πλεονέκτημα έδρας, αν και όπως όλα δείχνουν, και αυτό το έχουν… καπαρώσει ήδη.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο μετά και τη νίκη επι του Παναθηναϊκού την Δευτέρα στο Winzik Center έφτασε στο 20-6, είναι στην ισοβαθμία με την Μπατσελόνα και ουσιαστικά… καταδιώκει την Αναντόλου Εφές, η οποία βέβαια έχει 3 νίκες διαφορά απο τους διώκτες της.

The @bczalgiris win tonight means that @RMBaloncesto has qualified for the post-season! 👏#GameON pic.twitter.com/fIZk9WDNWo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ