Μπέντιλ: «Φοβερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, απίστευτο συναίσθημα»

Μπέντιλ: «Φοβερή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, απίστευτο συναίσθημα»

Στο πάθος των οπαδών του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γκαμπονέζος ψηλών του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΣΕΦ και από ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί τόσο εύκολα αυτό το συναίσθημα στο πράσινο στρατόπεδο. Έτσι ακριβώς βγαίνει και μέσα από τις δηλώσεις του Μπεν Μπέντιλ, ο οποίος πάντως αναφέρθηκε στο φαληρικό κλειστό και στην ατμόσφαιρα που υπήρχε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

O Γκαμπονέζος φόργουορντ/σέντερ σχολίασε αρχικά: «Χθες παίξαμε αρκετά καλά, αλλά τα σουτ δεν μπήκαν. Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα. Θα θέλαμε να έχουμε νικήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, τόνισε: «Ήταν τρελή ατμόσφαιρα. Πέρσι, το έβλεπα και φέτος είμαι μέρος αυτού. Είναι απίθανο συναίσθημα. Και οι δυο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη σε τέτοια ματς. Οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι».

Αναφορικά με το προσεχές ματς με την ΤΣΣΚΑ (5/3), είπε: «Όποιος παίξει πιο δυνατά κι ελέγξει τα ριμπάουντ θα κερδίσει. Πρέπει να πάρουμε αυτή νίκη και πρέπει να είμαστε όσο πιο σκληροί γίνεται, δεδομένου πως προερχόμαστε από ήττα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ