Σφαιρόπουλος: «Στην καλύτερή της κατάσταση η Μπασκόνια»

Σφαιρόπουλος: «Στην καλύτερή της κατάσταση η Μπασκόνια»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Βάσκους, τονίζοντας ότι προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και ότι παλεύουν τα πλέι οφ.

Η Μακάμπι αντιμετωπίζει την Μπασκόνια, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για του Βάσκους.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε ότι είναι στην καλύτερή τους κατάσταση για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά: «Φυσικά, η Μπασκόνια είναι σε τελείως διαφορετική κατάσταση τώρα, σε σχέση με το ματς του Α’ Γύρου. Πρώτα απ’ όλα άλλαξε προπονητή. Μετά, έκανε αλλαγές και σε παίκτες, γιατί είχε τραυματισμούς. Έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της και τρία ματς στη σειρά. Αυτό έγινε για πρώτη φορά φέτος για εκείνη. Αυτό σημαίνει πως είναι στην καλύτερη κατάσταση που έχει υπάρξει τη φετινή σεζόν.

Σίγουρα, θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Μιλήσαμε στους παίκτες και θα τους μιλήσουμε ξανά, πριν από την προπόνηση, για να εμβαθύνουμε στην κομβική κατάσταση που είμαστε. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να μην θεωρήσουμε πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η Μπασκόνια παλεύει για μια θέση στα πλέι οφ και μας μένουν έξι ματς για το φινάλε. Δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ