Σάκοτα: «Είμαι καλά, ευχαριστώ ΑΕΚ και Ελλάδα»

Σάκοτα: «Είμαι καλά, ευχαριστώ ΑΕΚ και Ελλάδα»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα μετά από την επιτυχημένη εγχείριση στο πόδι του, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του αυτό το διάστημα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς υποβλήθηκε σε μία επέμβαση στο πόδι. Η εγχείριση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στα καθήκοντα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Σάλε δεν ξέχασε τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε και ευχαρίστησε όσους ήταν στο πλευρό του ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την έξαρση του κορωνοϊού.

Ο Σάκοτα τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους οπαδούς της ΑΕΚ, την οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και όλο τον κόσμο από την Ελλάδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη, που έδειξαν για την υγεία μου, είτε με προσωπικά μηνύματα, είτε με όσα έγραψαν στο Διαδίκτυο, και μάλιστα σε μία περίοδο όπου και η Ελλάδα δοκιμάζεται σκληρά. Συγκίνηση και υπερηφάνεια γι’ αυτή τη χώρα. Θέλω να πω σε όλους, ότι είμαι καλά και σε δύο-τρεις ημέρες θα επιστρέψω στα καθήκοντά μου στον Ερυθρό Αστέρα.

Και μακάρι να είναι καλά όλοι και στην Ελλάδα και στη Σερβία και παντού. Η ανθρωπότητα περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας αυτού του καταραμένου ιού και αυτό είναι το σημαντικό. Σ’ αυτό και στους συνανθρώπους μου έχω το μυαλό μου τώρα. Με προσοχή στην ατομική μας υγιεινή και σε όσα μας λένε οι ειδικοί, και με τη βοήθεια του Θεού, θα ξεπεράσουμε κι αυτή τη δοκιμασία. Να είστε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ