Ολυμπιακός: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε ψηλότερα στα draft τον Ποκουσέφσκι»

Ολυμπιακός: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε ψηλότερα στα draft τον Ποκουσέφσκι»

Στις ΗΠΑ θεωρούν ότι δεν είναι απίθανο ο φόργουορντ των Ερυθρόλευκων λόγω των σωματικών του προσόντων, να επιλεχθεί ακόμα πιο ψηλά στα draft του ΝΒΑ.

Ένα ακατέργαστο διαμάντι στα χέρια του Ολυμπιακού. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στο ταλέντο του Αλεξέι Ποκουσέφσκι.
Και οι ξένοι γνωρίζουν για καλά τι παίκτης είναι, ενώ δεν βάζουν… ταβάνι στις ικανότητές του.

Ο Σέρβος φόργουορντ είναι παίκτης-κλειδί στην αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού στην Α2 και εάν δεν είχε το πρόβλημα τραυματισμού του, θα είχε ακόμα περισσότερο χρόνο στην Ευρωλίγκα με την πρώτη ομάδα.

Στις ΗΠΑ λοιπόν και σε κείμενό του «babcockhoops.com», ο συντάκτης Τζέισον Φιλίπι, ανέλυσε τον Ποκουσέφσκι, για τον οποίο υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι μπορεί να τον δούμε και αρκετά ψηλά στο επόμενο draft του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα το κείμενο λέει: «Ο Σέρβος Αλεξέι Ποκουσέφσκι, που παίζει αυτή τη στιγμή στην δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, μπορεί να αποδειχθεί σε X-factor του φετινού draft και θα μπορούσε να είναι ένα sleeper pick (σ.σ. κάποιος που μπορεί να καταλήξει πιο ψηλά απ’ ο,τι περιμένουν). Το δικό μας γκρουπ στο Babckock Hoops τον είχε ήδη ψηλά, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο με τον Ποκουσέφσκι σε άλλα mock drafts. Η τιμή της μετοχής του, όμως, αυξάνεται σταθερά.

Κινητικός, ευλύγιστος και τρομερά ικανός για παίκτης με ύψος 2.10, ο «Πόκου» ταιριάζει απόλυτα στο πρότυπο του μοντέρνου stretch ψηλού. Αν και δεν είναι σωματικά έτοιμος για το ΝΒΑ, έχει μεγάλη προοπτική κι αυτό τον κάνει εξαιρετική επιλογή για ομάδα που θέλει να τον κάνει draft και να τον αφήσει στην Ευρώπη. Θα του κάνει καλό μάλλον να παίξει στην Ευρώπη για άλλον ένα χρόνο τουλάχιστον, αλλά είναι σίγουρα πιθανό οι μάνατζέρ του να τον ωθήσουν προς το ΝΒΑ για να δυναμώσει σωματικά εκεί. Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε το όνομά του στον πρώτο γύρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ