«Είναι τρελό να μην παίζουμε μπάσκετ τον Μάρτιο»

«Είναι τρελό να μην παίζουμε μπάσκετ τον Μάρτιο»

Ο Ταϊρίς Ράις δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την απραξία. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε «τρελό» το να κάθεται Μάρτιο μήνα.

Κανείς μας δεν ήταν έτοιμος να κλειστεί στο σπίτι. Κι αν για τους περισσότερους από εμάς η καθημερινότητα περιορίζεται μεταξύ γραφείου και σπιτιού, αν πολλοί από εμάς δεν έχουμε την καθημερινή άσκηση μεταξύ των προτεραιοτήτων μας, οι αθλητές πρώτης γραμμής νιώθουν έξω από τα νερά τους. Γι’ αυτούς είναι… τρελό να μην έχουν προπονήσεις, αγώνες, να προσπαθούν να περάσουν 24 ώρες μέσα στο σπίτι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ταϊρίς Ράις.

Με ένα μικρό τιτίβισμα, σημειώνοντας ότι «είναι τρελό συναίσθημα να μην παίζουμε Μάρτιο» έδειξε ότι η αγωνιστική δράση του λείπει υπερβολικά. Βεβαίως, ο ίδιος έχει πει ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν, κάποια στιγμή κατάλαβε ότι εξαιτίας του ιού θα τελειώσει λίγο νωρίτερα η πλούσια καριέρα του, όμως ακόμα κι όταν δεν θα αγωνίζεται, δεν πρόκειται να κάθεται ολημερίς στο σπίτι.

Ο Ράις, όπως κι όλοι οι παίκτες αυτού του επιπέδου (κι όχι μόνο), προσπαθεί να συμβιβαστεί με κάτι που ήταν τελείως ξένο για ‘κείνον. Ακόμα κι αν αντιλαμβάνεται το γιατί συμβαίνει αυτό, δύσκολα μπορεί να το διαχειριστεί κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την ανάρτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ