Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, παράταση στην αγωνία

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, παράταση στην αγωνία

Η τηλεδιάσκεψη της Ευρωλίγκας δεν έβγαλε οριστικό αποτέλεσμα. Θα επαναπροσδιορίσουν τις σκέψεις τους, άφησαν ανοιχτά τα πάντα.

Έκαναν το λογικό, αυτό που έπρεπε να κάνει κι ο ΕΣΑΚΕ: Θα παρακολουθήσουν τις εξετάσεις και θα αποφασίσουν στο μέλλον, ανάλογα με την πορεία του κορωνοϊού, ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν. Όπως αντιλαμβάνεστε, μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Ευρωλίγκας όλα είναι ανοιχτά, καθώς δεν συντρέχουν λόγοι να ληφθεί μια απόφαση, η οποία μπορεί να αναιρεθεί από την ίδια τη ζωή.

Οι επιτελείς της λίγκας συζήτησαν με τα μέλη, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τους Γιώργο Σκινδήλια και Νίκο Λεπενιώτη και τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, οι απόψεις των κλαμπ που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο, είχαν βαρύνουσα άποψη.

Έπεσε στο τραπέζι η οριστική διακοπή των αγώνων, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί ο εκπρόσωπος των παικτών, Μπόστιαν Νάχμπαρ, αλλά στην Ευρωλίγκα θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια, ώστε να ολοκληρωθεί στο παρκέ η σεζόν. Για να γίνει αυτό, βέβαια, πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, οπότε οι έχοντες την ευθύνη θα συζητήσουν ξανά, θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση και θα λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Παρότι ο Τζόρντι Μπερτομέου επέδειξε (στο κλείσιμο της Ευρωλίγκας) πρωτοφανή ανευθυνότητα, αφήνοντας τον Ολυμπιακό να περιπλανιέται στο Βερολίνο, θέλοντας (ανήκουστο) να γίνει το ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο, όπου «θέριζε» ο κορωνοϊός, η σημερινή… μη απόφαση είναι στάση ευθύνης. Παρακολουθούν το φαινόμενο και θα αποφασίσουν όταν ωριμάσουν (είτε στην καλή, είτε στην κακή περίπτωση) οι συνθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ