Ο Μάικ Τζέιμς θυμήθηκε παλιές καλές στιγμές. Νοσταλγία ή…

Ο Μάικ Τζέιμς θυμήθηκε παλιές καλές στιγμές. Νοσταλγία ή…

Μια ανάρτηση στο Instagram του Αμερικανού σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βάζει τη… σπίθα για να ανάψει φωτιά. Παλιές καλές… εποχές.

Κάθε τι που φέρνει καλές αναμνήσεις, είναι ευπρόσδεκτο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τους υπολοίπους, όταν αφορά στην ομάδα τους. Κι ο Μάικ Τζέιμς έχει αφήσει πολλές και καλές αναμνήσεις. Όταν, λοιπόν, αποφασίζει να ποστάρει κάτι, σε πράσινο φοντο κι όταν σε αυτό ταγκάρει και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, δεν θέλει πολύ για να φουντώσει η φλόγα.

Ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από κατάκτηση τίτλου, με τον ίδιο να φορά τα «πράσινα». Ενδεχομένως, επειδή έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, να ψάχνει φωτογραφίες στο κινητό ή το τάμπλετ του κι αυτές που του αρέσουν να τις ανεβάζει, άλλωστε είναι εξαιρετικά δραστήριος στα social media, ακόμα και σε εποχές με λιγότερο ελεύθερο χρόνο και μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης.

Δεν αποκλείεται, όμως, να είναι κι ένα μήνυμα ότι είμαι εδώ και δεν έχω ξεχάσει. Ο Τζέιμς, ταγκάροντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δείχνει ότι θέλει να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα (ποτέ δεν ξέρεις). Άλλωστε, κοστίζει πολύ λιγότερο απ’ όσο κόστισε ο Φριντέτ (λέμε τώρα) κι η προσφορά του είναι πολύ μεγαλύτερη, οπότε… Βεβαίως, ο Τζέιμς αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της ΤΣΣΚΑ, άρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά για προσέγγιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ