Χάκετ: «έχει κάποιο νόημα να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα και η Ευρωλίγκα»

Χάκετ: «έχει κάποιο νόημα να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα και η Ευρωλίγκα»

Ο Ιταλός γκαρντ στάθηκε στην καθυστέρηση της Ρωσίας αναφορικά με τον κορωνοϊό, ενώ τόνισε ότι από την στιγμή που αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ανοίγει ένα παραθυράκι για τον Μάιο ή τον Ιούνιο σχετικά με την Ευρωλίγκα.

Βλέποντας όσα έχουν συμβεί νωρίτερα στην Ευρώπη και στην Ιταλία με τον κορωνοϊό, o Ντάνιελ Χάκετ έδειξε τον προβληματισμό του σχετικά με τον χειρισμό της Ρωσίας για τον θανατηφόρο ιό.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε στην «Gazzetta dello Sport», ότι οι Ρώσσοι άργησαν να αντιδράσουν, ενώ είναι ασαφείς οι πληροφορίες τους αναφορικά με τον τρόπο αντιμετώπισής του.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο ιός είχε έξαρση στη Ρωσία πιο μετά από την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά γενικά οι πληροφορίες που έχουμε εδώ είναι ασαφείς. Εμείς παίρνουμε τις σωστές προφυλάξεις με μάσκες και γάντια. Οι περιορισμοί ξεκίνησαν τη Δευτέρα (23/3), όπου απαγορεύεται να κυκλοφορούν άτομα μεγάλης ηλικίας, ενώ έκλεισαν τα μαγαζιά, τα γυμναστήρια και τα εμπορικά κέντρα. Προς το παρόν θα μείνουμε στη Μόσχα. Ο μικρός μου γιος αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Ιουνίου, οπότε είμαστε σε επικοινωνία με την πρεσβεία ώστε να επιστρέψουμε στο Πέζαρο στα μέσα Μαΐου, όταν η γυναίκα μου θα είναι στον όγδοο μήνα της κύησής της. Γνωρίζω ότι στην πόλη μου υπάρχει μεγάλη έξαρση του ιού και αυτό είναι πολύ λυπηρό».

Τέλος σχετικά με όσα γίνονται στην Ιταλία είπε: «Έχω μιλήσει με πρώην συμπαίκτες μου και μου λένε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ειδικά στον Βορρά και τη Λομβαρδία. Είναι ένα δυνατό… τέρας που πρέπει να νικήσουμε, αλλά βλέπω ότι η καραντίνα έχει αποτέλεσμα στην Ιταλία, οπότε είμαι αισιόδοξος. Τώρα, ο αθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς προέχει η υγεία, ώστε να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας. Οπότε έχει κάποιο νόημα να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα και η Ευρωλίγκα; Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό, με μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο, αλλά αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις ομάδες και τις εταιρίες και δεν μπορώ εγώ να εκφέρω κάποια άποψη. Πάντως, δεν βλέπω να ξεκινούν σύντομα οι διοργανώσεις. Ενδεχομένως η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων να ανοίγει ένα παραθυράκι για τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Όμως, πιστεύω ότι το Τόκιο πήρε τη σωστή απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ