Σφαιρόπουλος: «Θέλω να περάσω τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα μου»

Σφαιρόπουλος: «Θέλω να περάσω τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα μου»

Ο Έλληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και αναφέρθηκε στα όσα βιώνει ως προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Είναι ο προπονητής με την μεγαλύτερη επίδραση στην ομάδα του. Ο λόγος για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και την Μακάμπι Τελ Αβίβι η οποία πηγαίνει εξαιρετικά υπό την καθοδήγησή του. Η Ευρωλίγκα έκανε focus στον Έλληνα τεχνικό που δείχνει να έχει αναγεννήσει την ομάδα του Λαού και λατρεύεται σαν θεός από τους φίλους της.

Αρχικά ο Σφαιρόπουλος είπε: «Όταν ανέλαβα τη Μακάμπι ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα και φτάσαμε να διεκδικούμε μια θέση στα play offs ως την τελευταία αγωνιστική. Πιστεύω στο χαρακτήρα των παικτών μας, στη νοοτροπία τους και αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μια σκληρή ομάδα και να παίζει ο ένας για τον άλλον. Έβαλα κάποιες αρχές σε άμυνα και επίθεση και πρέπει να λειτούργησαν, αφού παίζουμε καλύτερα. Θέλω να μαθαίνω καθημερινά, να γίνομαι καλύτερος, να επηρεάζω θετικά τους παίκτες μου, ανεξάρτητα από τίτλους και νίκες. Αυτή τη νοοτροπία νικητή θέλω να μεταφέρω και στην ομάδα».

Από την μεριά του ο Οθέλο Χάντερ υποστήριξε: «Είχα αγωνιστεί για τον κόουτς και στον Ολυμπιακό και είχαμε τρομερή συνεργασία.Τον σέβομαι ως άνθρωπο και προπονητή» ενώ  ο Αβντίγια από την πλευρά του δήλωσε: «Έχει πολλές γνώσεις για το μπάσκετ και προστατεύει όλους τους παίκτες. Κάνει σπουδαία δουλειά και το μέλλον την Μακάμπι είναι ευοίωνο».

Δείτε το focus της Ευρωλίγκας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ