Είναι ο Μάρτιν παίκτης για τον Ολυμπιακό; Κατηγορηματικά όχι!

Είναι ο Μάρτιν παίκτης για τον Ολυμπιακό; Κατηγορηματικά όχι!

Κυκλοφόρησε έντονα το όνομά του, ειπώθηκε ότι είναι ο νέος Χάινς, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο Χασάν Μάρτιν δεν κάνει…

Είναι ο καιρός που για όλους εμάς στα ΜΜΕ η «είδηση» βγαίνει δύσκολα και κάθε τι μεγεθύνεται, ενδεχομένως και από ανάγκη, καθώς άντε βγάλε ρεπορτάζ, όταν όλα τα αθλήματα έχουν κατεβασμένα ρολά. Ως εκ τούτου ενδεχόμενη μεταγραφή και δη για Ολυμπιακό, είναι… βούτυρο στο ψωμί. Κάπως έτσι ο Χασάν Μάρτιν έγινε… νέος Χάινς κι ο παίκτης που θα γεμίσει (πώς θα το κάνει ακριβώς;) την «ερυθρόλευκη» ρακέτα. Είναι, όμως, έτσι;

Κατ’ αρχήν δεν έχει καμία σχέση με τον Χάινς, παρά μόνο ότι είναι undersize σέντερ. Αν κάθε κοντός, που παίζει κατά συνθήκη σέντερ ήταν Χάινς, τότε ο Αμερικανός θα παίζει στην ΤΣΣΚΑ μέχρι τα 56 του. Δεν είναι το ίδιο γρήγορος, παρότι αλτικός, δεν έχει τη δύναμη και την έξυπνη τοποθέτηση του πρώην «ερυθρόλευκου» σέντερ… τσέπης.

Σαφέστατα κι είναι μια περίπτωση, που θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον, όχι όμως παρόντος του Οκτάβιους Έλις. Αν και πρέπει να… κλέβει λίγο στα κιλά, δηλώνεται ως 2μ01 κι 107 κιλά. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός θα πάει με αξιώσεις στην επόμενη Ευρωλίγκα, με δίδυμο ψηλών Έλις – Μάρτιν; Δηλαδή, ποιος από τους δύο θα μπει στα παπούτσια του Μιλουτίνοφ, γιατί στα κιλά, οι δύο μαζί κάνουν έναν «Μίλου».

Οι «ερυθρόλευκοι» χτύπησαν φλέβα με τον Έλις, αν ο Αμερικανός είναι δεύτερος ψηλός, πίσω από έναν σέντερ πρώτης γραμμής. Ο Μάρτιν, με τους 13,6 πόντους στην Μπούντουσνοστ και τα 8 ριμπάουντ, είναι ένας παίκτης που ενδεχομένως να μπορεί να σταθεί στην Ευρωλίγκα, δεν είναι όμως πρώτος. Αν ο Ολυμπιακός πάει με δύο… δεύτερους για να γεμίσει μια θέση, θα είναι πολύ επισφαλής η ρακέτα του. Κι είναι κρίμα, όταν δείχνει γεμάτος (ήδη) σε αρκετές θέσεις, να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο.

Βεβαίως, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, όλα είναι… φήμες, ή έστω πληροφορίες. Πάντως, δεν είναι ο Μάρτιν παίκτης, που να σε πείθει ότι μπορεί να «γεμίσει» φανέλα βασικού. Κι ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που θα φύγει ο Μιλουτίνοφ, χρειάζεται βασικό, για να μην «κάψει» και τον Έλις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ