Χίμκι: Τρεις ομάδες της Ευρωλίγκα θέλουν τον Σβεντ

Χίμκι: Τρεις ομάδες της Ευρωλίγκα θέλουν τον Σβεντ

Στο γεγονός ότι τρεις ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράζει τον ενδιαφέρον τους για τον Αλεξέι Σβέντ, αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη.

Ο Αλεξέι Σβέντ πραγματοποίησε για άλλη μια χρονιά εξαιρετική σεζόν, μέχρι αυτή να σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Ρώσος πόιντ γκάρντ ήταν ο ηγέτης της Χίμκι σε Ευρωλίγκα και VTB League αντίστοιχα έχοντας κατά μέσο όρο 21.4 και 22,4 πόντους αντίστοιχα.

Ο 31άχρονος άσος βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Χίμκι, με τρεις ευρωπαϊκές ομάδες «κοιτάνε» την περίπτωση του, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του, Όμπραντ Φίμιτς.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Για μένα, ο Σβεντ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη κι αυτή ήταν η κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Έχουμε κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις με την Χίμκι για την επέκταση του συμβολαίου του και θα τις συνεχίσουμε όταν ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον της Euroleague φέτος.

Έχει έντονο ενδιαφέρον από τρεις ομάδες της Euroleague, που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές του απαιτήσεις. Σίγουρα, όμως, θα ακούσουμε την πρόταση της νυν ομάδας του, όπου νιώθει άνετα και είναι ο αγαπημένος του κοινού.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ: «Κάθε χρόνο υπάρχει ενδιαφέρον κι από ομάδες του ΝΒΑ. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ