Παπαπέτρου : «Η ομάδα είναι υπερπλήρης»

Παπαπέτρου : «Η ομάδα είναι υπερπλήρης»

Διαβάστε τι είπαν Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Μπόγρης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 87-80 επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπόγρης, έκαναν δηλώσεις μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο.

«Είναι μια σημαντική νίκη, είναι σημαντικό γιατί εκτός από τα προβλήματα γιατί μαζεύουμε ό,τι μπορούμε, πρέπει να κερδίζεις και όταν παίζεις άσχημα. Η ομάδα είναι υπερπλήρης, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, είμαστε όλοι πανέτοιμοι να δώσουμε το 100%. Όπου και να παίζεις πρέπει να βοηθάς την ομάδα να κερδίζει, όσο κερδίζεις ματς το ηθικό είναι ψηλά, ο κόσμος δεν θυμάται τις θέσεις αλλά το αν κερδίζει η ομάδα», είπε ο Παπαπέτρου.

Από την πλευρά του ο Κώστας Παπανικολάου σχολίασε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι αμυντικά, γιατί η Αρμάνι βασίζεται στο ταλέντο των παικτών της. Στο ημίχρονο πήραμε μια διαφορά ασφαλείας, συνεχίσαμε έτσι, αλλά στα τελευταία πέντε λεπτά χαλαρώσαμε και δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Συνεχίζουμε όμως για τα δύσκολα ματς που έρχονται, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

Τέλος ο Γιώργος Μπόγρης ανέφερε: «Η άμυνά μας για άλλο ένα βράδυ ήταν σε υψηλά στάνταρντς. Μας βοήθησε να βρούμε εύκολα καλάθια, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν «κλειδώσαμε» το παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε μέχρι το τέλος. Στο φινάλε δεν τελειώσαμε το ματς, όπως θα θέλαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40′ και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού επιθετικά, τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως επιθετικά ήμασταν πολυδιάστατοι, αλλά το όπλο μας είναι η άμυνα και γι’ αυτό είμαστε πρώτοι. Έχουμε πολλές επιλογές, είμαστε χαρούμενοι που γύρισαν κάποιοι τραυματίες όπως ο Νίκολα (σ.σ. Μιλουτίνοφ) και ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) που μας δίνουν λύσεις στο low post. Αυτό μας έδωσε έξτρα ενέργεια για να καταφέρουμε να νικήσουμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ο Μπόγρης δήλωσε σχετικά με την ετοιμότητα όλων των παικτών του ρόστερ: «Ο προπονητής μας έχει όλους έτοιμους ανά πάσα στιγμή. Βλέπετε ότι σε αυτή την ομάδα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα (γέλια). Η ομάδα όμως έχει χαρακτήρα και αυτό είναι έργο του προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, ότι υπάρχει ένας σταθερός κορμός. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα. Η ατυχία είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά οφείλουμε να είμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Έχει dna πρωταθλητισμού ο Ολυμπιακός».

Για τη δική του πρόοδο στη διάρκεια της σεζόν, τόνισε: «Ήταν μεγάλο βήμα για εμένα, ήθελα πάντα να έρθω εδώ. Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, είμαι περήφανος για την πορεία μου. Ίσως σε κάποια ματς επειδή είχα άγχος, να μην έδειξαν τον καλό μου εαυτό, αλλά με βοήθησε η ομάδα και οι συμπαίκτες του. Πιστεύω ότι ο Γιώργος θα γίνεται όλο και καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ