Δεν θέλει τον Φριντέτ και το δείχνει ο Παναθηναϊκός

Δεν θέλει τον Φριντέτ και το δείχνει ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» δείχνουν στον Αμερικανό την πόρτα της εξόδου. Δεν τον θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Φριντέτ έχει το πάνω χέρι.

Εδώ και καιρό έχουμε αναλύσει με όλους τους τρόπους το πρόβλημα… Φιρντέτ. Ο Αμερικανός, ο οποίος κοστίζει κάτι λιγότερο από δύο εκατομμύρια, ποσό που παίρνει στην Αναντολού Εφές ο Σέιν Λάρκιν, έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Ο Παναθηναϊκός δεν τον θέλει, αλλά δεν μπορεί να τον διώξει. Πρέπει να συμφωνήσουν για λύση της συνεργασίας κι αυτό δεν μοιάζει να είναι εύκολη υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε πρόταση στον Αμερικανό «μπόμπερ» για ψαλίδι 50%. Στην ουσία πρόκειται για πρόταση φυγής, του δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν έχει θέση, ότι δεν τον υπολογίζουν στο επόμενο ρόστερ. Δεν είναι πρόταση, η οποία άπτεται είτε της οικονομικής δυνατότητας των «πράσινων», είτε της προσφοράς του Φριντέτ, είναι πρόταση για να του δείξουν πως πρέπει να βρει ομάδα.

Βεβαίως, ουδεμία αξία έχει η όποια πρόταση, καθώς ο Φριντέτ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, μια και το συμβόλαιό του είναι «ισχυρό». Αν βρει ομάδα, τότε θα αποχωρήσει, αλλά έχουμε ξαναπεί πως το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα στην Κίνα είναι αρνητικό για το «τριφύλλι», καθώς πουθενά αλλού δεν μπορεί να βρει συμβόλαιο υψηλής οικονομικής ανταποδοτικότητας.

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να… τσοντάρει κι ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει από τον Φριντέτ, όμως ας μην βιαζόμαστε. Είναι ένα σίριαλ, που στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να τελειώσει σε… μια σεζόν, αλλά κατά πώς φαίνεται θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θυμίζοντας σειρές του NETFLIX, όπως για παράδειγμα το «Χάος», που αξίζει να δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ