Αντιδρά ο Μάικ Τζέιμς στη συμφωνία με την Ευρωλίγκα

Αντιδρά ο Μάικ Τζέιμς στη συμφωνία με την Ευρωλίγκα

Σιγά που δεν θα έπαιρνε θέση ο Αμερικανός σταρ της ΤΣΣΚΑ για τη συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και την Ένωση των Παικτών.

Μπορεί να αντέχει την καραντίνα, αλλά αν κανείς του απαγόρευε να γράφει στο twitter, τότε πολύ δύσκολα θα μπορούσε να την… παλέψει ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός της ΤΣΣΚΑ είναι πιο γρήγορος (όχι πάντα και πιο εύστοχος) στον σχολιασμό, απ’ ότι όταν επιχειρεί να σουτάρει. Και βέβαια, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη συμφωνία ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και την ELPA.

«Πώς με αναγκάζετε να τελειώσω τη σεζόν, χωρίς να μου εγγυηθείτε τον μισθό μου, δεν μπορώ να το καταλάβω. Είμαι μπερδεμένος. Και πώς μπορείτε να επεκτείνετε το συμβόλαιό μου για άλλον έναν μήνα, την ώρα που μειώνεται τον συνολικό μισθό μου; Όλο αυτό μου ακούγεται σαν προσπάθεια για να γλιτώσετε χρήματα» έγραψε ο Αμερικανός κι έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν συμφωνεί με όσα, ο Λουίτζι Νταντόμε θεώρησε… θρίαμβο της συνεννόησης.

Δεν είναι, πάντως, μόνο ο Τζέιμς που αντιδρά, απλά εκείνος το είπε ανοικτά. Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι, καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούν πως ο συμβιβασμός με την Ευρωλίγκα δεν ωφέλησε κατ’ ελάχιστο τους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ