Στα πιο αποτυχημένα draft pick της δεκαετίας ο Φριντέτ

Στα πιο αποτυχημένα draft pick της δεκαετίας ο Φριντέτ

Σε μία λίστα που δεν τον τιμάει και ιδιαίτερα συμπεριλήφθηκε ο Αμερικανός γκαρν του Παναθηναϊκού.

Το καλοκαίρι ήρθε και ως…. Μεσσίας για τον Παναθηναϊκό. Παρά την δυναμική του αρχή, ο Τζίμερ Φριντέτ είδε και από τον Αργύρη Πεδουλάκη και στη συνέχει από τον Ρικ Πιτίνο, τον χρόνο του να μειώνεται δραματικά.

Το ταλέντο του στην επίθεση; Αδιαμφισβήτητο. Στην άμυνα όμως; Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Οπως και να έχει στο ΝΒΑ και τις ΗΠΑ δεν τον έχουν ξεχάσει. Αυτήν την φορά πάντως, το όνομά του βγήκε στην επιφάνειά του για αρνητικό λόγο.

Η γνωστή ιστοσελίδα Bleacher Report δημοσίευσε την λίστα με τα 10 χειρότερα picks από το NBA draft από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Ποιος είναι σε αυτήν την λίστα και σε περίοπτη θέση; Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού. Ο Φριντέτ το 2011 επιλέχθηκε στο 10 του ντραφτ του ΝΒΑ, ξεπερνώντας αστέρες όπως οι Κλέι Τόμπσον, Καουάι Λέοναρντ, Νίκολα Βούτσεβιτς και Τζίμι Μπάτλερ. Την ιστορία την γνωρίζουμε όλοι. Ουδέποτε κατάφερε να εκπληρώσει όλες αυτές τις προσδοκίες που είχαν προς το πρόσωπό του, με την αμυντική του αδυναμία να μην τον βοηθάει να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο, ειδικά από την στιγμή που στα κολλεγιακά του χρόνια οι συστάσεις ήταν εξαιρετικές.

Στην λίστα όμως του Bleacher Report το «παρών» δίνουν ακόμα ο Ντέρικ Ουίλιαμς, ο Γιαν Βέσελι, ο Τόμας Ρόμπινσον, ο Τζαλίλ Οκαφόρ, ο Ντράγκαν Μπέντερ και ο Τζος Τζάκσον.

Αναλυτικά η λίστα του Bleacher Report:

Τζίμερ Φρεντέτ – Pick No. 10 (2011)
Ντέρικ Γουίλιαμς – No. 2 Pick (2011)
Γιαν Βέσελι – No. 6 Pick (2011)
Τόμας Ρόμπινσον – No. 5 Pick (2012)
Τζαλίλ Οκαφόρ – No. 3 Pick (2015)
Ντράγκαν Μπέντερ – No. 4 Pick (2016)
Τζος Τζάκσον – No. 4 Pick (2017)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ