Γκέρσον: « Ο Γιάννης κέρδισε τον σεβασμό των παικτών»

Γκέρσον: « Ο Γιάννης κέρδισε τον σεβασμό των παικτών»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του και νυν κόουτς της Μακάμπι ο Πίνι Γκέρσον. Τι είπε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο…

Συναντήθηκαν στον Ολυμπιακό, όταν ο Πίνι Γκέρσον είχε άμεσο συνεργάτη του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Πέρασαν πολλά χρόνια, όμως φαίνεται πως η εκτίμηση του Ισραηλινού κόουτς προς τον Έλληνα συνάδελφό του έχει… ανέβει. Κι αυτό γιατί ο «Σφαιρό» κατάφερε πολλά πράγματα στη Μακάμπι, έδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος και μάλλον είναι ακλόνητος στη θέση του. Όχι μόνο για την επόμενη σεζόν.

«Ποια είναι η επιτυχία του Γιάννη; Ότι οι παίκτες τον σέβονται, τα πάει καλά με τη διοίκηση κι έχει πολύ καλή επαφή με τον κόσμο. Έχασε δύο τίτλους (σ.σ. Κύπελλο και Λιγκ Καπ) σε ματς που κρίθηκαν πολύ οριακά. Η γενική εντύπωση που υπάρχει, όμως, είναι ότι έχει χτίσει καλή σύνδεση με τη διοίκηση, την ομάδα και τους φιλάθλους, ενώ τα πάει καλά με τα media. Όλα αυτά έχουν συμβάλει στο να τον αποδέχονται όλοι και στο να μπορεί να μείνει για πολλά χρόνια στην Μακάμπι».

Αυτή είναι η άποψη του Γκέρσον για τον ομόλογό του, για τον οποίο προβλέπει ότι θα μείνει καιρό στο Τελ Αβίβ. Κι είναι αλήθεια πως η πρώτη χρονιά ήταν η πιο δύσκολη, καθώς ο κόουτς Σφαιρόπουλος πήγε στα μέσα της σεζόν στη Μακάμπι, δίχως να έχει κάνει εκείνος τις επιλογές των παικτών, δίχως να έχει τη δυνατότητα να εμφανίσει πλήρες ρόστερ, καθώς χτυπήθηκε από πολλούς τραυματισμούς.

Να μην ξεχάσουμε ότι ήδη ο Σφαιρόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, οπότε μοιάζει να… ριζώνει για τα καλά στο Ισραήλ, αν πιστέψουμε κι όσα λέει ο Γκέρσον, ο οποίος και πρόσωπα και πράγματα γνωρίζει, αλλά και τη νοοτροπία και τα «θέλω» των συμπατριωτών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ