Ο Χάουαρντ του… καναπέ, που του λείπει το μπάσκετ (vid)

Ο Χάουαρντ του… καναπέ, που του λείπει το μπάσκετ (vid)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Χάουαρντ Σαντ-Ρος μιλά για τη ζωή την εποχή του κορωνοϊού. Εντυπωσιακή η αλλαγή στην εμφάνισή του.

«Με τρελαίνει το να είμαι σπίτι και να μην κάνω τίποτα»! Όχι πως αποτελεί εξαίρεση ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, άλλωστε κι ο ίδιος το σκέφτηκε («είμαι σίγουρος πως αυτό ισχύει για όλους, είτε πρόκειται για φιλάθλους, είτε για παίκτες») και δεν πέφτει πολύ έξω. Αλλιώς είχαμε μάθει, αλλά όπως είπε κι ο Κουβανός παίκτης στο κανάλι της Ευρωλίγκας «θέλω όλοι να είναι υγιείς και να παίξουμε ξανά μπάσκετ, όταν είναι εφικτό».

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ εμφανίστηκε με γενειάδα αλά Χάρντεν, δείγμα του ότι είναι καιρό στο σπίτι και… κάνει ό,τι όλοι μας. «Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σου λείψει το μπάσκετ. Είναι κάτι εντελώς καινούριο. Ακολουθώ τα μέτρα, μένω σπίτι, αν βγω έξω, πλένω τα χέρια σου και κάνω ό,τι είναι απαραίτητο» τόνισε.

Βεβαίως, ακόμα κι αν ο Κώστας Χατζηχρήστος βρίσκεται σε καραντίνα στην Ελλάδα, άρτι αφιχθείς από τη Ρωσία, μην νομίζετε ότι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ είναι.. παρατημένοι. «Ο Κώστας μάς έχει δώσει πρόγραμμα για κάθε μέρα. Κάθε βδομάδα στέλνει νέο, μας προτείνει τι να κάνουμε στο σπίτι». Δεν είναι ακριβώς προπόνηση, αλλά κάπως πρέπει να συντηρούνται, σωματικά και πνευματικά γιατί «κατά τ’ άλλα κάθομαι στον καναπέ, βλέπουμε ταινίες, παίζουμε παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ