Βαλένθια, η ομάδα που σέβεται τους ανθρώπους της

Βαλένθια, η ομάδα που σέβεται τους ανθρώπους της

Απίστευτη κίνηση από τη Βαλένθια, η οποία έδειξε πώς πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα, με σεβασμό προς κάθε κατεύθυνση, σε καιρό πανδημίας.

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι ομάδες, σε όλο τον πλανήτη, έχουν υποστεί (και θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται) οικονομική ζημιά, έχουν χάσει «εγγυημένα έσοδα» και πως η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ζει σε άλλο κόσμο. Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν ομάδες οι οποίες επιχειρούν να μεταφέρουν το βάρος στις πλάτες των παικτών, αδιαφορώντας για τους εργαζομένους τους κι ακόμα περισσότερο αδιαφορώντας για τον κόσμο. Όχι όμως η Βαλένθια.

Οι Ισπανοί ανακοίνωσαν το πλάνο αντιμετώπισης της… ζημιάς. Θα κόψουν το 4% των αποδοχών των παικτών και του προπονητικού τμήματος. Καλά διαβάσατε, δεν έγινε λάθος. Μιλάμε για το 4% των αποδοχών ΜΟΝΟ. Και μάλιστα, όχι απλά κόβουν ένα πολύ μικρό μέρος, αλλά το αιτιολογούν! Αυτό κι αν είναι απίστευτο. Δεν πήραν απλά ένα ψαλίδι κι όπου τους βόλευε, αλλά το εξηγούν.

Αφαιρούν το 4% των αποδοχών εκείνων που κατά κανόνα αμείβονται περισσότερο, για να μην υπάρξει καμία έκπτωση σ’ εκείνους που παίρνουν λίγα. Έτσι, με αυτή τη μικρή περικοπή, οι εργαζόμενοι στην ομάδα θα πάρουν το 100% των χρημάτων, που είχαν προσυμφωνήσει. Κι αν αυτό σας κλόνισε λίγο, έχει και συνέχεια.

Η διοίκηση της Βαλένθια ανακοίνωση πως θα αποζημιώσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Οι αγώνες που δεν έγιναν «βαραίνουν» οικονομικά την ομάδα, όχι τον κόσμο που την ακολουθεί. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Ένας σύλλογος με σεβασμό, που αντιλαμβάνεται ότι περιουσία του είναι οι παίκτες, οι προπονητές, οι εργαζόμενοι κι ο κόσμος που τον ακολουθεί. Άντε βρε, και στα δικά μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ