Ο Μπράιαντ σκέφτεται το ΝΒΑ, ο «Σφαιρό» αρχίζει να ψάχνεται

Ο Μπράιαντ σκέφτεται το ΝΒΑ, ο «Σφαιρό» αρχίζει να ψάχνεται

Όπως κάθε μπασκετμπολίστας υψηλού επιπέδου, έτσι κι ο Μπράιαντ θέλει να πάει στο ΝΒΑ, έχοντας ως ατού την πολύ καλή χρονιά στη Μακάμπι.

Από τη μια ένας προπονητής παρακαλεί να του βγουν οι επιλογές που κάνει, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τους Αμερικανούς, οι οποίοι -κατά κανόνα- θα κουβαλήσουν την ομάδα στο σκοράρισμα. Από την άλλη, μια καλή σεζόν, ίσως είναι πρόβλημα για την επόμενη, καθώς ενίοτε γίνεται διαβατήριο για το ΝΒΑ. Αυτό θέλει να κάνει κι ο Ελάιζα Μπράιαντ, ο οποίος θέλει να αλλάξει όχθη στον Ατλαντικό.

«Θα δούμε τι θα γίνει, ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να είμαστε όλοι ασφαλείς. Στόχος μου είναι να πάω στο ΝΒΑ» είπε ο παίκτης της Μακάμπι, ο οποίος μπορεί να φορά το μηδέν στη φανέλα, όμως μόνο… μηδενική δεν ήταν η προσφορά του. Κι αν ισχύει η πληροφορία, που θέλει τους Πέλικανς να ενδιαφέρονται, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα αρχίσει να ψάχνεται.

Ο Μπράιαντ είχε μεγαλύτερη προσφορά από τους 8.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2 ασίστ, που καταγράφει η στατιστική του στην Ευρωλίγκα. Σε μια ομάδα με άλλον πρωταγωνιστή, ο Ελάιζα έπαιξε διεκδικεί βραβείο… δεύτερου ανδρικού ρόλου κι αυτό πολλές φορές είναι πιο δυσεύρετο από το να αναζητήσεις τον παίκτη, που θα του δώσεις τα… κλειδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ