Σιμόνοβιτς: «Ο Τόμιτς μου έκοψε την μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα»

Σιμόνοβιτς: «Ο Τόμιτς μου έκοψε την μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα»

Ο έμπειρος φόργουορντ αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα του Βελιγραδίου για να κλείσει εκεί την καριέρα του, όμως ο Μίλαν Τόμιτς είχε άλλη άποψη.

Βέλη του Μάρκο Σιμόνοβιτς προς τον Μίλαν Τόμιτς. Ο 33χρονος φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Τσεντεβίτα πριν μετακομίσει στη Μάλαγα και βρέθηκε μία ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα για τρίτη φορά στην καριέρα του προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του. Ποιος του έκοψε αυτήν την χαρά κατά τα λεγόμενά του; Ο Μίλαν Τόμιτς.

Μιλώντας σε σερβική ιστοσελίδα, ο Σιμόνοβιτς υποστήριξε ότι είχε δώσει τα χέρια με τον Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρο της ομάδας του Βελιγραδίου, αλλά η μεταγραφή όμως δεν ολοκληρώθηκε τότε τεχνικού των Σέρβων.

«Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα με τον κ. Νεμπόισα Τσόβιτς σε όλα. Είχαμε συζητήσει για πολυετές συμβόλαιο προκειμένου να κλείσω την καριέρα μου στον Ερυθρό Αστέρα. Στο τέλος όμως αυτό δεν έγινε, γιατί επενέβη ο Μίλαν Τόμιτς. Ήταν αντίθετος στην επιστροφή μου και γι αυτό το θέμα «κόλλησε» εκεί. Είμαστε επαγγελματίες, οπότε όλα παίζουν τον ρόλο τους. Κάποιοι προπονητές σε θέλουν, κάποιοι άλλοι όχι.

Πρέπει να το αποδεχθείς. Λυπάμαι που δεν γύρισα στην ομάδα, όλοι ξέρουν πόσο την αγαπάω και ότι πάντα έδινα το 100% των δυνάμεών μου. Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, αυτό είναι δεδομένο. Ίσως στο μέλλον να εμφανιστεί πάλι η ευκαιρία να ξαναπαίξω για τον Ερυθρό Αστέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ