Η Αρμάνι θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης

Η Αρμάνι θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης

Όποιος «μεγάλος» παίκτης βγαίνει στην αγορά, προκαλεί το ενδιαφέρον της Αρμάνι. Τόμπκινς και Νταντόμε ονειρεύονται στο Μιλάνο.

Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε γράψει την πληροφορία ότι ο Τζόρτζιο Αρμάνι δεν φείδεται χρημάτων, προκειμένου να προσφέρει χαρά στο πολύπαθο από τον κορωνοϊό Μιλάνο, γι’ αυτό κι όχι μόνο δεν θα μειώσει το μπάτζετ (όπως πολλοί έχουν προαναγγείλει, αλλά ελάχιστοι θα κάνουν), αλλά θα το ανεβάσει. Αν κρίνουμε από τους μεταγραφικούς στόχους των Ιταλών, μπορεί και να το εκτοξεύσει.

Μετά του Μάλκομ Ντιλέινι και Νίκολα Κάλινιτς ήταν τα δύο πρώτα ονόματα, που φέρεται να ενδιαφέρουν τον Έτορε Μεσίνα, όμως τώρα ήρθαν στο προσκήνιο δύο… βαριά χαρτιά. Ο Τρέι Τόμπκινς, που λογικά κλείνει τον κύκλο του στη Ρεάλη κι ο Τζίτζι Ντατόμε, που δύσκολα θα κατορθώσει η Φενέρμπαχτσε να κρατήσει, είναι ψηλά στην ατζέντα του «φιλόσοφου».

Είναι πρόδηλο πως δεν θα είναι όλοι αυτοί κάτοικοι Μιλάνου, δεν χωράνε ούτε στο μπάτζετ, ενδεχομένως ούτε στην ίδια 12άδα, όμως από την… ονοματολογία και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο ψηλά θέλει να χτυπήσει η Αρμάνι. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, πως από τώρα (βάσει ρόστερ) πρέπει να την υπολογίζουμε ως μια από τις ομάδες, που του χρόνου θα κυνηγήσουν μια θέση στην τετράδα. Όπως κι ότι ανοίγει η ψαλίδα, ανάμεσα στους… πλούσιους και τους λιγότερο… πλούσιους, καθώς στην Ευρωλίγκα φτωχοί δεν χωρούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ