«Απαράδεκτη η απόφαση της Μακάμπι να επιλέξει την Ευρωλίγκα»

«Απαράδεκτη η απόφαση της Μακάμπι να επιλέξει την Ευρωλίγκα»

Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ισραήλ, Μίγκι Ρέγκεβ, επιτέθηκε κατά της ομάδας του λαού αναφορικά με την επιλογή της να διαλέξει την Ευρώπη από το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ισραήλ, Μίγκι Ρέγκεβ, θεώρησε απαράδεκτη την απόφαση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να επιλέξει την Ευρωλίγκα σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή και πέσει επάνω στο πρωτάθλημα της χώρας.

H Winner League πέφτει επάνω στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τον Ιούλιο, με την Μακάμπι να τονίζει ότι την τελική απόφασή της θα την πάρει μετά την 24η του Μάη, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει η Ευρωλίγκα.

Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ισραήλ, Μίγκι Ρέγκεβ δήλωσε χαρακτηριστικά για αυτό το ζήτημα πως: «Η απόφαση της Μακάμπι Τελ Αβίβ να διαλέξει την Euroleague αντί του πρωταθλήματος Ισραήλ είναι απαράδεκτη. Περιμένω από τη διοίκηση της ομάδας να πάρει τη σωστή απόφαση και να επιλέξει το πρωτάθλημα, βρίσκοντας τρόπο να πάρει μέρος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ήμουν έκπληκτος και απογοητευμένος με την ανακοίνωση της Μακάμπι. Το πρωτάθλημα του Ισραήλ χρειάζεται την Μακάμπι. Δεν γίνεται να επιλέγεις μια ξένη λίγκα, αντί για το πρωτάθλημα του Ισραήλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ