Χίμκι: «Δεν είναι ξεκάθαρο πως θα επιστρέψουν οι ξένοι στην Ρωσία»

Χίμκι: «Δεν είναι ξεκάθαρο πως θα επιστρέψουν οι ξένοι στην Ρωσία»

Ο General Manager των Ρώσων., Πάβελ Αστάκχοφ, υποστήριξε η ομάδα του θα είναι εκεί εάν επιστρέψει η Ευρωλίγκα, όμως δήλωσε ότι ακόμα δεν γνωρίζει πως θα επιστρέψουν στην Μόσχα οι ξένοι.

Το μεγάλο πρόβλημα στην Ρωσία είναι το γεγονός πως οι Αμερικανοί δεν έχουν τον τρόπο να μπορέσουν να επιστρέψουν στην χώρα. Γεγονός που επισήμανε και ο Πάβελ Αστάκχοφ  για λογαριασμό της Χίμκι.

Ο General Manager των Ρώσων μίλησε στο «ria.ru» και εξέφρασε την πεποίθησή ότι η ομάδα του θα είναι παρούσα στην Ευρωλίγα. εάν αυτή επιστρέψει.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Euroleague, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Euroleague ενημερώνεται για την κατάσταση των χωρών, μέσω των ομάδων. Όλοι έχουμε παίκτες σε καραντίνα, που προπονούνται στα σπίτια τους. Εάν η σεζόν συνεχιστεί, τότε όλοι θα επιστρέψουν. Αλλά, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως θα γίνει αυτό, καθώς η είσοδος των αλλοδαπών στη Ρωσία απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας.

Φυσικά και μας λείπει το μπάσκετ, εδώ και καιρό. Εάν οι αρμόδιες αρχές το επιτρέψουν και η Euroleague, μπορεί να συνεχιστεί, τότε με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να συνεχίσουμε τη σεζόν. Φυσικά, αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη και δεν μπορεί κανείς να κάνει κάποια πρόβλεψη. Όλη η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς σε πολλές χώρες υπάρχουν ακόμη αυστηρά μέτρα. Επίσης, υπάρχει και το πρόβλημα των Αμερικανών, οι οποίοι θα είναι δύσκολο να αναχωρήσουν από τις ΗΠΑ. Γενικά είναι δύσκολο να σκεφτούμε το οτιδήποτε τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ