«Θέλει τον Μαρτίν στην Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος»

«Θέλει τον Μαρτίν στην Μακάμπι ο Σφαιρόπουλος»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να βρίσκεται ο Χασάν Μαρτίν, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Οπως ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας (18/5) η ιστοσελίδα από το Μαυροβούνιο, «cdm.me», ο Αμερικανός σέντερ που έκανε πολύ καλή σεζόν με την Μπουντούτσνοστ, αρέσει στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και ο Ελληνας τεχνικός θα τον ήθελε στην ομάδα του Ισραήλ.

«Η τελική απόφαση του Μάρτιν, σίγουρα για την Ευρωλίγκα, θα πρέπει να περιμένει για λίγο καιρό. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Μακάμπι, αντιμετωπίζουν την οικονομική επίδραση της κρίσης και έχουν ακόμα να εξασφαλίσουν σημαντικούς χορηγούς για την επόμενη σεζόν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Μαυροβούνιοι στο ρεπορτάζ τους τονίζουν ότι η Μακάμπι έχει δείξει μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον και δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση στον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ