«Ο Σβεντ μπορεί να τα καταφέρει στο ΝΒΑ, όμως θα μείνει στην Χίμκι»

«Ο Σβεντ μπορεί να τα καταφέρει στο ΝΒΑ, όμως θα μείνει στην Χίμκι»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε ότι ο Ρώσος σταρ θα έχει προτάσεις από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, όμως δύσκολα θα φύγει από τους Μοσχοβίτες.

O Αλεξέι Σβεντ είναι από τους παίκτες που μπορούν να αλλάξουν το ρου οποιασδήποτε ομάδας στην Ευρωλίγκα. Για αυτό και οι σύλλογοι του ΝΒΑ τον κοιτάζουν και με το παραπάνω, γνωρίζοντάς τον και από την πρώτη του απόπειρα εκεί, όταν και μετακόμισε από την ΤΣΣΚΑ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο Ρώσος γκαρντ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Χίμκι, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μέσω της «Izvestia» αναλώθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ, τονίζοντας βέβαια πως: «Είμαι βέβαιος ότι ο Σβεντ μπορεί να τα καταφέρει στο ΝΒΑ, έχει δείξει ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι θα έχει πολλές, καλές προτάσεις το καλοκαίρι.

Αλλά θέλει ο Σβεντ να αλλάξει συνήθειες και να επιστρέψει στις ΗΠΑ; Στην Χίμκι νιώθει πολύ άνετα, είναι ο αγαπημένος του κοινού, η ομάδα είναι χτισμένη γύρω του σε μεγάλο βαθμό. Πολλοί παίκτες ονειρεύονται κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα παραμείνει» δήλωσε ο Ιταλός κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ