GM Χίμκι: «Το θεωρώ δύσκολο να συνεχιστεί η Euroleague»

GM Χίμκι: «Το θεωρώ δύσκολο να συνεχιστεί η Euroleague»

Ο Πάβελ Αστάκχοφ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, αλλά και το τι πιστεύει σχετικά με την επανέναρξη της Euroleague.

Ο Πάβελ Αστάκχοφ παραχώρησε συνέντευξη στην «Izvestia» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι αγώνες στην Euroleague.

Ο General Manager της Χίμκι τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, εξηγώντας μάλιστα αναλυτικά και τους λόγους που είναι αδύνατον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από την μία πλευρά, τα κλαμπ θα αποφύγουν κάποια έξοδα, όπως οι μισθοί των παικτών, οι πτήσεις, τα γεύματα των αποστολών. Επίσης, πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι», ανέφερε αρχικά ο GM της Χίμκι, προτού προσθέσει:

«Από την άλλη όμως, μας λείπει το μπάσκετ και η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να παλέψει για καλά αποτελέσματα. Ήμασταν κοντά στα πλέι-οφ και οι επόμενοι αγώνες ήταν στα μέτρα μας. Θα ήταν ενδιαφέρουσα η προοπτική ολοκλήρωσης της σεζόν. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε κάτι τέτοιο όμως. Να μαζέψουμε 18 ομάδες, να παίξουμε τα ματς της Regular Season, μετά τo Final Eight, με παίκτες εκτός φόρμας, που βρίσκονται σε καραντίνα. Αν βρεθεί ένα θετικό τεστ; Τι θα κάνουμε; Θα το διακόψουμε και θα γυρίσουμε σπίτια μας; Κατά την γνώμη μου, είναι πιο λογικό να διατηρήσουμε τα αποτελέσματα που υπήρχαν μέχρι τώρα και να ετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν».

Επιπρόσθετα, ο Αστάκχοφ σχολίασε και την κατάσταση στην Χίμκι, λέγοντας: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε αν θα παίξουμε και τη νέα σεζόν στην Euroleague ή όχι. Δεν ξέρουμε κάτι για την ώρα και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση. Τα συμβόλαια και οι συμφωνίες με νέους παίκτες, όπως και το μπάτζετ, έχουν μεγάλη σχέση με την παρουσία μας στην Euroleague. Περιμένουμε την απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ