Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Μπερτομέου πρότεινε οριστικό τέλος της σεζόν

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων να μη συνεχιστεί η φετινή σεζόν καθώς οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι.

Ο Μπερτομέου πρότεινε οριστικό τέλος της σεζόν | to10.gr

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, πρότεινε στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων να μη συνεχιστεί η φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μπερτομέου πήρε τον λόγο πριν απ’ όλους και πριν τεθεί το ζήτημα σε ψηφοφορία και μίλησε για την επιστολή που έστειλαν οι παίκτες και με την οποία ζητούσαν να μην επιστρέψουν στα παρκέ.

Ανέφερε δε στους εκπροσώπους των ομάδων πως δεν έχουν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες για την ασφάλεια των αθλητών και πως ελοχεύει ο κίνδυνο τραυματισμών, κάτι που αναγκάζει τη διοργάνωση να… κατεβάσει ρολά. Επιπλέον, ο Μπερτομέου αναφέρθηκε και στα διαφορετικά δεδομένα που υπάρχουν από χώρα σε χώρα αλλά και στη δυσκολία των μετακινήσεων.

Μπορεί η απόφαση να μην είναι οριστική, αλλά και μόνο το γεγονός πως οι παίκτες ζήτησαν το τέλος και ο εκτελεστικός διευθυντής το πρότεινε και εκείνος, καταλαβαίνει κανείς πως μόνο με… θαύμα θα υπάρξει κάτι διαφορετικό από ακύρωση της φετινής διοργάνωσης που θα είναι επί της ουσίας ως μη γενόμενη.

Θυμίζουμε πως το απόγευμα ο Μπερτομέου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου κι εκεί θα υπάρξουν και ανακοινώσεις, ενώ ίσως αναφερθεί και στην επόμενη σεζόν.

Η Ευρωλίγκα είχε διακοπεί στις 13 Μαρτίου λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.