Έχει ακόμα δρόμο η περίπτωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Έχει ακόμα δρόμο η περίπτωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε. Κυκλοφόρησαν αμέσως φήμες ότι τα βρήκε, οι Τούρκοι είναι επιφυλακτικοί.

Είναι η καταλληλότερη εποχή για σειρά σεναρίων. Και ξέρετε, υπάρχει μια διαχρονική αξία: Αν σου κάτσει (ειδικά όταν παίζεις με 50-50 πιθανότητες) γίνεται… γκουρού της είδησης. Αν πάλι όχι, ποιος θυμάται τι έγραψες 10 μέρες πριν. Έτσι, λοιπόν, και πριν ακόμα βγει από τη συνάντηση με τους ανθρώπους της Φενέρ ο Ομπράντοβιτς, βγήκαν οι «πληροφορίες» ότι τα βρήκε, ότι συμφώνησε να συνεχίσει με μειωμένο μπάτζετ.

Η Χουριέτ, πάντως, που είναι συνήθως αξιόπιστη, κρατά μικρό καλάθι. Στο ρεπορτάζ της έκανε λόγο για την πρώτη διαπραγμάτευση, δίχως όμως να αναφέρει ότι βγήκε… άσπρος καπνός. Ο Σέρβος κόουτς συναντήθηκε με τους διοικούντες τη Φενέρμπαχτσε, προφανώς του είπαν τα δεδομένα και τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν κι όπως αναφέρει η τουρκική ηλεκτρονική εφημερίδα «θα υπάρξουν επίσημες εξελίξεις στο θέμα τις επόμενες ημέρες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται ότι ο Ομπράντοβιτς θα συνεχίσει, δίχως όμως να υπάρχει κάποιο στοιχείο, που να δικαιώνει την πρόβλεψη. Όσοι γνωρίζουν τον Σέρβο προπονητή, ξέρουν ότι είναι δύσκολος διαπραγματευτής, οπότε θα ήταν παράδοξο να πει «ναι» στην πρώτη κουβέντα, ειδικά αν μιλάμε για μειωμένο μπάτζετ. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να το αποδεχθεί.

Θα περιμένουμε, για να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα και όχι για να επιχειρήσουμε να εντυπωσιάσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ