AS: «Ο Καμπάτσο επηρεάζει τη μεταγραφή του Σλούκα στη Ρεάλ»

AS: «Ο Καμπάτσο επηρεάζει τη μεταγραφή του Σλούκα στη Ρεάλ»

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Φακούντο Καμπάτσο έχει άμεση σχέση με τον Κώστα Σλούκα και πιθανή μετακόμιση του στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ.

Η AS καταγράφει την σχέση του Φακούντο Καμπάσο με ενδεχόμενη μετακόμιση του Κώστα Σλούκα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε αντίθεση με όσα δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ο ατζέντης του βασικού πόιντ γκαρντ της Βασίλισσας.

Ο Αργεντινός γκαρντ σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση του από τη Ρεάλ, με προορισμό το ΝΒΑ, όμως ο κορωνοϊός και το γεγονός ότι μαστίζει τις ΗΠΑ, ίσως τον πείσουν να παραμείνει στην ισπανική ομάδα.

Το μόνο σίγουρο φαίνεται πως είναι μια περίπτωση που έχει άμεση σχέση με του Κώστα Σλούκα και τις πιθανότητες μεταγραφής του στη Ρεάλ. Όπως αναφέρει η AS, λοιπόν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Καμπάτσο, τότε η Ρεάλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ, που απασχολεί έντονα και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, αν δεν αποχωρήσει από τη Ρεάλ, τότε οι μερένχες δεν θα κινηθούν για τον Σλούκα, αφού η γραμμή των κοντών της Βασίλισσας θα είναι υπερπλήρης.

Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η ισπανική εφημερίδα στέκεται στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον διεθνή γκαρντ (ο οποίος βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε), με τον Ρικάρντο Γκονθάλεθ να τονίζει στα γραφόμενά του πως «η περίπτωση αυτή μοιάζει πιθανή στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Φακούντο Καμπάσο, κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν είναι αρκετά πιθανό». Επίσης ξεκαθαρίζει ότι η περίπτωση Σλούκα δεν έχει σχέση με την αποχώρηση του Πρέπελιτς, ούτε με τον Νικολάς Λαπροβίτολα που είναι άγνωστο αν θα μείνει στη Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ