Πασούτιν: «Θα δυναμώσει αρκετά την ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ»

Πασούτιν: «Θα δυναμώσει αρκετά την ΤΣΣΚΑ ο Μιλουτίνοφ»

Ο έμπειρος Ρώσος προπονητής της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης δήλωσε πως η διαφαινόμενη απόκτηση του σέντερ του Ολυμπιακού θα δυναμώσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αρκετή ποιότητα θα δώσει στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όπως δήλωσε ο Ζαχάρ Πασούτιν στον Τύπο της Ρωσίας.

Ο Ρώσος προπονητής τόνισε ότι ο Σέρβος σέντερ που θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό θα δυναμώσει αρκετά τη ρώσικη αρκούδα, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για σέντερ τοπ επιπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολο για μένα να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, καθώς δεν είμαι μέσα στην ομάδα και δεν ξέρω τι ακριβώς ζητούσε ο κόουτς Ιτούδης από τους Κουφό και Μπέικερ. Με βάση τους αγώνες, είναι ξεκάθαρο πως ήθελαν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης, η ΤΣΣΚΑ έκανε πολλές αλλαγές την περσινή σεζόν και εκείνοι έχασαν την προετοιμασία λόγω τραυματισμού. Ενδεχομένως η ΤΣΣΚΑ να στηρίχτηκε περισσότερο στους ηγέτες της ή μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι», δήλωσε αρχικά ο Ζαχάρ Πασούτιν στην «Izvestia» για την αποχώρηση των Κουφού και Μπέικερ από την «ομάδα του στρατού».

Για την ενδεχόμενη απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Ο Μιλουτίνοφ είναι σέντερ τοπ επιπέδου. Τα τελευταία χρόνια δείχνει τη μεγάλη ποιότητά του, ενώ παράλληλα είναι πιο ευέλικτος και πιο νέος από τον Κουφό. Θα είναι μία μεταγραφή που θα δυναμώσει την ΤΣΣΚΑ».

Για την πρώτη παρουσία της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην Ευρωλίγκα: «Πήρε αρκετές εμπειρίες και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πιο δυνατή. Σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει ορισμένους παίκτες και να πάρει κάποιους που θα είναι υψηλού επιπέδου. Επίσης, η ομάδα θα διατηρήσει σχεδόν το ίδιο μπάτζετ και αυτό θα τους δώσει ένα αβαντάζ για την επόμενη σεζόν, καθώς αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες δεν θα μπορούν να ξοδέψουν πολλά χρήματα το καλοκαίρι. Από ‘κει και πέρα, η Ζενίτ έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έχει εμπειρίες από Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό. Το όνομά του θα βοηθήσει τη Ζενίτ να πάρει όποιον παίκτη θέλει. Καλός προπονητής ήταν και ο προηγούμενος, ο Ζοάν Πλάθα, αλλά κάπου δεν τον ευνόησε η τύχη ή μπορεί να μην έκανε πολλές καλές επιλογές στο ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ