Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός με τον Βεζένκοφ; (poll)

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός με τον Βεζένκοφ; (poll)

Η υπόθεση του Βούλγαρου φόργουορντ, το μέλλον του στον Πειραιά και οι πιθανότητες ενός παίκτη που θα «δέσει» το 4-5 των Ερυθρόλευκων. Μπείτε στην θέση του Ολυμπιακού και επιλέξτε τι θα πρέπει να κάνει με τον 24χρονο παίκτη.

Ο Ολυμπιακός είναι σε εγρήγορση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα εξ αρχής να είναι ενεργός στην αγορά, ακόμα και όταν οι ομάδες ήταν στην… καραντίνα λόγω του κορωνοϊού.
Ο Έλληνας τεχνικός ήταν κινητικός. Μαζί με τους συνεργάτες του έχουν οργανώσει τον φάκελό των αθλητών που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να χτυπήσουν στην αγορά, ενώ εκκρεμούν οι αποχωρήσεις και εννοείται οι ανανεώσεις.

Ένας από τους παίκτες που δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του ακόμα είναι ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι από τους αθλητές που έχουμε γράψει ξανά ότι θέλει να στηρίξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός γενικότερα. Οι Ερυθρόλευκοι μετά την εποχή του Μπλατ, έχουν επιστρέψει στις παλιές και επιτυχημένες συνήθειές τους. Κοιτούν πως θα μεγαλώσουν τον κορμό τους και πως θα τον δυναμώσουν με παίκτες που γνωρίζουν 100% που βρίσκονται και ποιες είναι οι απαιτήσεις αυτής της ομάδας.

Ο Βεζένκοφ ξέρει απόλυτα τι εστί Ολυμπιακός. Παράλληλα γνωρίζει το πόσο τον θέλει ο προπονητής τους, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος μιλώντας σε Μέσο της Βουλγαρίας.

Για να μπορέσει λοιπόν να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, υπάρχουν δύο σημαντικοί παράμετροι. Τι θέλει ο παίκτης από την ομάδα αναφορικά με τις απολαβές του και ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν παίκτη που απλά θα καλύπτει τις θέσεις 4-5 και θα δίνει ανάσες στους ήδη υπάρχοντες (περισσότερο προς το 5). Τι θα γίνει εάν δεν υπάρξει συνέχεια για τις δύο πλευρές;

Οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη, με πιο… βαρύ συμβόλαιο, ο οποίος θα γεμίσει το «4» μαζί με τον Πρίντεζη. Το ίδιο «σενάριο» θα υπάρξει και για τον παίκτη που θα αποκτηθεί στην πορεία, όμως ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θα είναι αναγκασμένος να «χτυπήσει» δύο παίκτες που ίσως να ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά που ζητάει ο Μπαρτζώκας.

Ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Βεζένκοφ έχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρωλίγκας, όμως αυτήν την στιγμή δεν σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από τον Ολυμπιακό.
Εάν ήσασταν εσείς στην περίπτωση της διοίκησης των Ερυθρόλευκων, ποια θα ήταν η επιλογή σας;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ