Χίμκι: Γκιλ φεύγει, Γουίλιαμς έρχεται…

Χίμκι: Γκιλ φεύγει, Γουίλιαμς έρχεται…

Ο Άντονι Γκιλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Χίμκι και στη θέση του η ρωσική ομάδα επιθυμεί την απόκτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς της Φενέρμπαχτσε.

Οι ομάδες της EuroLeague πλέον έχουν επικεντρωθεί στον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά, μιας και η φετινή διακόπηκε οριστικά ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει, με πολλά ονόματα να ακούγονται στην αγορά. Η Χίμκι από την πλευρά της ετοιμάζει τις δικές της κινήσεις και φαίνεται πως έχει «σταμπάρει» ήδη τον παίκτη που θέλει να ηγηθεί στο «4» τη νέα σεζόν.

Ο Άντονι Γκιλ, το όνομα του οποίου ακούγεται και για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να αποχωρήσει από τη Χίμκι καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο αντικαταστάτης του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει βρεθεί!

Πρόκειται για τον Ντέρικ Γουίλιαμς της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος βλέπει τη θητεία του στην Κωνσταντινούπολη να τελειώνει. Οι άνθρωποι του ρωσικού συλλόγου θεωρούν πως στο πρόσωπο του Γουίλιαμς θα βρουν έναν άξιο αντικαταστάτη του Γκιλ και επιθυμούν την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Αμερικανό φόργουορντ ενδιαφέρεται και η Αρμάνι Μιλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ