Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ… τρενάρει κάθε σκέψη στο «4»

Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ… τρενάρει κάθε σκέψη στο «4»

Ο Βούλγαρος φόργουορντ αποτελεί προτεραιότητα για τους Ερυθρόλευκους, την ώρα που υπάρχουν σενάρια και για παίκτες που ενδιέφεραν την ομάδα του Πειραιά.

Σε ρυθμούς Κώστα Σλούκα χορεύουν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έχει επικοινωνία με την Φενέρμπαχτσε για να παρθεί η τελική απόφαση σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Οι Ερυθρόλευκοι όμως δεν έχουν μόνο τον Έλληνα γκαρντ στο μυαλό τους. Κοιτούν και τα συμβόλαια που λήγουν όπως αυτό του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ βρίσκεται στην πατρίδα του όπου και συνεχίζει την μεταβατική του προπόνηση. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι δεδομένο, με την πλευρά του ακόμα να μην έχει κάνει πάντως κάποια ενημέρωση για συνάντηση, ώστε και να συζητηθεί το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Εξ αρχής ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τονίσει ότι θέλει τον Σάσα στον Πειραιά. Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Ο ρόλος του την επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι αναβαθμισμένος με τον ίδιο να συνεχίζει την σκληρή δουλειά στην χώρα του, να έχει προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας, όμως να περιμένει πρώτα την επαφή με τους Ερυθρόλευκους και τον τεχνικό του, ο οποίος του έχει εξηγήσει όσα θέλει από αυτόν.

Στην Ιταλία πάντως ήδη… ψάχνουν τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Αυτό το γράφουμε ως ένα σημείο για να αστειευτούμε, καθώς οι γείτονες τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον της Γαλατάσαραϊ, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Ο φόργουορντ της Τσιμπόμ, μιλώντας στο basketinside.com τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας ή το ΝΒΑ, την ώρα που ο εκπρόσωπός του υποστήριξε ότι: «Ο Γκρεγκ την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ, εκτός αν μία ομάδα από την Ευρωλίγκα κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Το επίπεδο του μπάσκετ είναι πολύ υψηλό σε Μιλάνο, Αθήνα, Τουρκία, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Ντένβερ και Ορλάντο».

Από την μεριά τους πάντως οι Ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται για τον Γκρεγκ Ουίτινγκτον, δεν έχουν εκφράσει καν ενδιαφέρον προς την πλευρά του, αν και σύμφωνα με πληροφορίες του «10» θα ενδιέφερε η προοπτική αυτή από την μεριά του παίκτη. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν κοιτάει τον παίκτη της Γαλατά, καθώς όπως τονίσαμε, προέχει ο Βεζένκοφ.

Σε περίπτωση που χαλάσει ο… γάμος μεταξύ των δύο πλευρών, τότε οι Πειραιώτες θα κινηθούν για να την απόκτηση ενός φόργουορντ που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Πρίντεζη στο «4».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορούσε να συνεργαστεί και πάλι με τον Άντονι Γκιλ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με την Χίμκι, καθώς οι Ρώσοι είναι ένα βήμα από την απόκτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς και έτσι δεν χωράει στο ρόστερ τους.

Ο Γκιλ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον προπονητή του Ολυμπιακού και εάν δεν υπήρχε το θέμα Βεζένκοφ τότε οι πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι θα ήταν τεράστιες. Βέβαια είναι και στο ραντάρ της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία εκτελεί ότι… κινείται και περιμένει να δει πως θα ολοκληρώσει το ρόστερ της.

Εάν μπει όντως στο παιχνίδι της απόκτησής του, τότε δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να μπλέξει σε πλειστηριασμούς.

Ονόματα άλλα δεν έχουν προκύψει στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, την ώρα στον Πειραιά περιμένουν την υπόθεση του Σλούκα και όσα έχουν να κάνουν με την περιφερειακή τους γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ