Ρόμπερτς : «Είμαι 100% έτοιμος»

Ρόμπερτς : «Είμαι 100% έτοιμος»

Έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς δείχνει πως έχει αφήσει τον τραυματισμό του στο παρελθόν και είναι έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Βιτόρια, υποστήριξε ότι: «Δεν νιώθω απλά καλά, είμαι στο 100% μου», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Ισπανούς: «Ειδικά στην έδρα τους τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, έχουν καλά γκαρντ…. Οπότε θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να σπρώξουμε την μπάλα στην επίθεση, για να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Θα είναι δύσκολο το περιβάλλον, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εμείς εκείνοι που θα έχουν τον έλεγχο».

Τέλος αναφορικά με τα περιφερειακά σουτ του Ολυμπιακού και τον τρόπο που σουτάρει αυτος και οι συμπαίκτες του, υποστήριξε: «Πρέπει να σουτάρουμε πάντα με αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν παίρνουμε ανοικτά σουτ. Έχουμε καλούς σουτέρ. Μερικές φορές η μπάλα δεν μπαίνει μέσα. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να σουτάρεις με αυτοπεποίθηση, γιατί όταν είσαι καλός σουτέρ κάποια στιγμή θα μπουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ