Γκιεντρίατις: Ενδιαφέρον από Ρεάλ, Μπασκόνια και Παναθηναϊκό

Γκιεντρίατις: Ενδιαφέρον από Ρεάλ, Μπασκόνια και Παναθηναϊκό

Ο Λιθουανός φόργουορντ φέρεται να επιβεβαίωσε τις φήμες ότι οι Πράσινοι τον έχουν στη λίστα τους, ενώ και οι ισπανικές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του

Η Ευρωλίγκα έχει ρίξει αυλαία εδώ και καιρό και οι ομάδες κοιτάζουν τον τρόπο που θα γεμίσουν τα ρόστερ τους. Η Άλμπα Βερολίνου είχε μερικούς παίκτες που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας φέτος με το ταλέντο τους και ένας από αυτούς είναι ο Ρόκας Γκεντράιτις.

Ο Λιθουανός φόργουορντ ήταν εξαιρετικός φέτος και σύμφωνα με όσα τονίζει ο ομοεθνής του δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, είναι στο… ραντάρ τριών μεγάλων ομάδων της Ευρωλίγκας, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρταρ, ο Γκιεντράιτις επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τριών ομάδων της διοργάνωσης στην εκπομπή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, λέγοντας πως δύο από αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και το Τριφύλλι.

Στη συνέχεια ο Ουρμπόνας τόνισε πως η Τρίτη που τον θέλει είναι η Μπασκόνια, με τον Λιθουανό φόργουορντ πάντως να έχει συμβόλαιο έως το 2021 με την Άλμπα, αν και υπάρχει ένα μικρό buy out για να μείνει ελεύθερος.
Τα τούιτ του Ουρμπόνας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ