Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα : «Δείξαμε χαρακτήρα» είπε ο Γκιστ

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα : «Δείξαμε χαρακτήρα» είπε ο Γκιστ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν χαρακτήρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην ξεκίνησε καλά το εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά, αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει τη νίκη στο τέλος. Κάτι που σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ, οφείλεται στο χαρακτήρα των πράσινων.

Εκτός από αυτό ο έμπειρος παίκτης του τριφυλλιού μίλησε για τις διαφορές και τις ομοιότητες που μπορεί να έχουν μεταξύ τους οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Νικ Καλάθης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιστ στη NOVA:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και είναι λογικό να βάλει σουτ. Εμείς ήμασταν κάπως άστοχοι κι έτσι έπρεπε να επιστρατεύσουμε την άμυνά μας. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας. Δεν θα βάζουμε σε όλα τα ματς τα σουτ και όταν συμβαίνει αυτό, πρέπει να βρίσκουμε τρόπους για να πάρουμε τις νίκες. Κάποιες μέρες τα σουτ μπαίνουν και κάποιες όχι»
, είπε αρχικά.

Για τη σύνδεση που είχε εντός παρκέ με τον Δημήτρη Διαμαντίδη κι αυτή που έχει τώρα με τον Νικ Καλάθη: «Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι καλύτερος στο κομμάτι της πάσας. Ήρθα στον Παναθηναϊκό, στα τελευταία χρόνια του Δημήτρη. Είχαν προηγηθεί χρόνια τεράστιες διακρίσεις για τον ίδιο. Τώρα ο Καλάθης είναι στα καλύτερά του. Ο Διαμαντίδης ήταν ένας θρύλος, γι’ αυτό και η μπλούζα του είναι στην οροφή του γηπέδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ