Βοροντσέβιτς για τον τελικό του 2012: «Σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα»

Βοροντσέβιτς για τον τελικό του 2012: «Σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα»

Τα συναισθήματα για τον τελικό της Euroleague του 2012, κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, ενώ, ταυτόχρονα μίλησε και για το συμβόλαιο του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς μίλησε στο «Izvestia» και αναφέρθηκε στον τελικό του 2012, όταν ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Ίβκοβιτς έγραψε ιστορία και κατέκτησε την Euroleague με μία ιστορική ανατροπή.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος φόργουορντ δήλωσε: «Εκείνος ο τελικός με τον Ολυμπιακό ακόμη μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα. Μετά το ματς, όλοι ήμασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι, σαν να είχε γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος μας. Ήμασταν μπροστά με 19 πόντους, αλλά ξεκίνησαν να αντιδρούν και τελικά μας νίκησαν μ’ ένα σουτ του Πρίντεζη. Η τύχη βοηθά του δυνατούς και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Πάντως, πιστεύω ότι όλοι πήραμε ένα μάθημα και γίναμε πιο δυνατοί».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για το συμβόλαιό του στην ρώσικη ομάδα: «Είναι προφανές πως η κατάσταση στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, είναι δύσκολη και ίσως η ομάδα να δουλεύει για πιο σημαντικά πράγματα αυτή τη στιγμή. Περιμένω, ο ατζέντης μου έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ